Rólunk írták

2015. november 17., kedd 15:17

GMA 44122018.05 - Nyugdíjasok vízre szállása

A városnéző sétahajózás évek óta a legnépszerűbb kerületi programok egyike, a nyugdíjasok számára biztosított hajókázás idei második turnusa is nagyon sikeres volt: jó hangulat, zene, tánc jellemezte. A csepeli önkormányzat ezúttal is közel háromszáz nyugdíjast látott vendégül a Zsófia Főhercegné sétahajó fedélzetén.

Forrás: Lokál

 

 

 

 

 

TBE 89702018.04 - Labdarúgás: a volt francia válogatott Louis Saha csepeli diákoknak beszélt a fociról

Csepelen járt a Manchester United és a francia labdarúgó-válogatott korábbi kiváló csatára Louis Saha. Az angol klub, valamint marketingpartnere a Gulf Oil hazai képviselete meghívására Budapestre érkezett játékos, a Csepeli Utánpótlás Sportegyesület U13-as csapatának edzésére látogatott el a Nagy Imre Általános Iskola műfüves pályájára. A játékos honlapunknak adott nyilatkozatában többek között arról is beszélt, hogy a profi karrierről álmodó fiataloknak nagyon sok áldozatot kell hozniuk céljaik eléréséhez. A siker ugyanis a munkában rejlik. A tehetség nem elegendő hozzá.

nemzetisport.hu

 

 

GMA 67832018.03 - Átadták a fővárosban a betegellátó osztályt

A Jahn Ferenc Dél-pesti Kórház és Rendelőintézet 125 millió forintból felújított sürgősségi betegellátó osztályát tegnap adták át. Cserháti Péter, a kórházfejlesztésekért felelős miniszteri biztos kiemelte, ez az első elkészült beruházás az Egészséges Budapest programban.

Magyar Idők

 

Megújult a Dél-pesti kórház sürgősségi osztálya

Átadták a Jahn Ferenc Dél-pesti Kórház az Egészséges Budapest Program (EBP) keretein belül 125 millió forintos forrásból felújított sürgősségi betegellátó osztályát. Cserháti Péter, a kórházfejlesztésekért felelős miniszteri biztos hangsúlyozta: ez az első elkészült beruházás az Egészséges Budapest Programban.

Lokál

 

TBE 35002018.03 - Honvédségi toborzó irodát nyitnak

Honvédségi toborzó irodát nyitnak Csepelen – az erről szóló nyilatkozatot Simicskó István honvédelmi miniszter, Németh Szilárd (Fidesz–KDNP), az Országgyűlés Honvédelmi és rendészeti bizottságának elnöke és Borbély Lénárd(Fidesz–KDNP) csepeli polgármester írta alá hétfőn Budapesten. Évente három-négyszáz emberrel tudnak szerződést kötni – közölte a miniszter.

Magyar Hírlap

 

 

 

 

 DSC31192018.02 - Fejlesztés a Jedlikben: európai színvonalú lesz az iskola

A Jedlik Ányos Gimnázium fejlesztésével kapcsolatos lehetőségeket, ötleteket vitatta meg első ülésén az a tanácsadó testület február 26-án, amelynek ismert közéleti személyek, tanárok, a diákok képviselője a tagjai. Németh Szilárd országgyűlési képviselő, a testület elnöke az ülés után sajtótájékoztatót tartott a polgármesteri hivatal épületében.  

Magyar Hírlap

hir.ma

Magyar Idők

atv.hu

hirado.hu

Magyar Idők

 

jegyes2018.02 - Egyéves a jegyescsomag

Gyűrűpárna és esküvői munkafüzet - ez a két legkedveltebb tárgy a jegyescsomagból a csepeli párok szerint. Az elmúlt évben 177 útravaló csomagot adtak át a kerületben, mely idén újabb elemmel bővül. A kezdeményezéshez kapcsolódó újdonságokról közös sajtótájékoztató keretében számolt be a Fiatal Családosok Klubja (FICSAK) és a Csepeli Önkormányzat február 14-én. Az eseményen részt vett Király Nóra, a FICSAK alapítója, Novák Katalin államtitkár, Németh Szilárd országgyűlési képviselő, valamint Borbély Lénárd polgármester.

 

 

 

kormany.hu

csalad.hu

magyarhirlap.hu

lokal.hu

sztarklikk.hu

pestisracok.hu

index.hu

 

 

TBE 76992018.01 - Újabb egészségügyi fejlesztés – két háziorvosi rendelőt újítanak fel Csepelen

Közel százmillió forintból újul meg két háziorvosi rendelő Csepelen - jelentette be Borbély Lénárd polgármester és Németh Szilárd országgyűlési képviselő január 19-i közös sajtótájékoztatójukon. A fejlesztés keretében elsőként a Csikó sétányon és a Táncsics Mihály utcában lévő háziorvosi rendelő és pszichiátriai szakrendelő energetikai korszerűsítésére kerül sor.

 

magyaridok.hu

pestpilis.hu

 

 

 

fekvo2017.12 - Kőkeresztet állítottak Csepelen

 

Kőkeresztet adtak át Csepelen az Ady Endre út 25. szám előtti közterületen advent első vasárnapján. A feszület állítását Németh Szilárd országgyűlési képviselő kezdeményezte, melyet a csepeli önkormányzat képviselőtestülete szintén támogatott. 

 

Magyar Idők:

Kőkeresztet állítottak fel és szenteltek meg tegnap kora este a csepeli Ady Endre úton található Lidl áruházzal szemben.

A fehér műkő kereszt a talapzattal együtt három méter magas, és kovácsoltvas kerítés fogja körbe. Németh Szilárd, a Fidesz alelnöke az esemény kapcsán közölte, hogy a keresztet az ő kezdeményezésére a kereszténység nemzet és közösségmegtartó szerepének erősítése, a keresztény értékek megőrzése érdekében állítják fel. Csepel két kőfeszületét tavaly újíttatta fel az önkormányzat a helyi lakosság örömére.

pestisracok.hu

888.hu

 

jegpalya2017.11 - Újra várja a téli sportok kedvelőit a csepeli jégpálya

Ismét megnyitotta kapuit a csepeli jégpálya, mely november 30. és február 28.-között minden nap várja az érdeklődőket.

hirstart.hu

 

 

 

 

 

 

 

TBE 43022017.11 - Leleplezték Czibor Zoltán és Tóth II. József emlékművét

 

Felavatták a Tóth II. József és Czibor Zoltán labdarúgók pályafutásának emléket állító egész alakos bronz szobrot a Béke téren, a Csepel Stadion bejáratánál november 25-én abból az alkalomból, hogy a magyar labdarúgó válogatott 64 évvel ezelőtt, ezen a napon győzte le az angol válogatottat az „évszázad mérkőzésén” a londoni Wembley Stadionban. 

webradio.hu,

ma.hu,

 

 

 

TBE 39512017.11 - Elkészült a Kis-Duna-parti közvilágítás újabb szakasza

 

A Kis-Duna-parti közvilágítás újabb szakaszát adták át november 24-én a Daru-dombon. A beruházásnak köszönhetően 2725 méter hosszan korszerű, energiatakarékos világítási rendszer épült ki a sétányon. Az eseményen jelen volt Borbély Lénárd polgármester és Ábel Attila alpolgármester is.

pestpilis.hu,

 

 

 

 

IMG 53512017.11 - Megújult az Erdősori bölcsőde

 

A Mázoló utcában található Erdősori bölcsődébe járók játszóudvarát is felújították. Borbély Lénárd polgármester elmondta, a csepeli önkormányzat számára fontos a jövő nemzedéke, gyermekeink jövője. Virág Ágnes részlegvezető arról számolt be, hogy nagy nap ez mind a gyerekek, mind a nevelők számára, és nagy örömmel vették birtokba a felújított játszóudvart.

lokal.hu

 

 

 

 

csillag2017.11 - 1,7 milliárd forintot nyert Csillagtelep

 

Mintegy 1,7 milliárd forintot nyert a Főváros XXI. kerülete, vagyis Csepel önkormányzata pályázat alapján az Új Széchenyi Terv Versenyképes Közép-Magyarország Operatív Programjának keretében városrehabilitációra – tájékoztatta Csepel önkormányzata hétfőn az MTI-t.

orientpress.hu

hir.ma,

napi.hu,

magyarhirlap.hu,

lokal.hu,

hirado.hu,

magyaridok.hu

 

Integrált szabadtéri tornapark 

csaladinet.hu

 

Élő Örökség

Bunker a Tamariska-domb alatt; 56-os emlékkiállítás és érdekes helytörténeti gyűjtemény Csepelen.

Echo TV

 

Kolonics György Sétány névadó ünnepség(2017.06.04): 

kormany.hu

magyaridok.hu

origo.hu

hirado.hu

 

Kipróbáltuk Magyarország első jégfolyosóját Budapesten

 

Borbély Lénárd a budai fonódó villamosrendszer mintájára kapcsolná Csepelt a belvároshoz

 

Az ATV Start vendége február 4-én Borbély Lénárd, Csepel polgármestere volt.

 

Borbély Lénárd, Csepel polgármestere a köztévé reggeli műsorában beszélt a csepeli hévet és a kerületi közlekedést érintő fejlesztésekről. A felvétel elérhető ide kattintva ('34 perc 45 másodperctől).

 

A 2015-ös esztendőben Borbély Lénárd csepeli polgármesternek ítélték a Bocskai-díjat a testvérvárosi kapcsolatok és a nemzet újraegyesítése érdekében kifejtett tevékenysége elismeréseként.

 

Borbély Lénárd polgármester az EchoTV Napi aktuális című műsorában 2015.12.09-én

 

A TV2 Tények című műsorában Önök is megnézhetik, hogyan hasznosítjuk az óvodai fajátékok készítése során keletkezett hulladékot: (a csepeli összefoglaló 01:01:02-től látható)

 

Interjú a Magyar Demokrata hetilapban XIX évf. 41. számában

 

Csepel polgármestere, Borbély Lénárd volt a vendég az Echo TV Mélymagyar című műsorában

 

Csepel is Fogyasztóbarát Település címet kapott

Utoljára frissítve: 2018. május 18., péntek 10:34

   Copyright © 2015 Csepel.hu | Impresszum | Adatvédelmi szabályzat | Csepel.hu webmail