Újabb, nagyszerű eredmények az atlétáktól

Kategória: Sport 2017. április 07. péntek, 20:49

futas labakHétvégén a Csepeli DAC dobóatlétái Gödöllőn versenyeztek a GEAC gyermek, újonc, serdülő és ifjúsági gerelyhajító versenyén, míg a futók, a Pólus Futónap keretében megrendezett Budapest Mezei Futó Bajnokságán értek el kimagasló eredményeket.

A gerelyhajítóink téli felkészülésének eredményességét igazolta, hogy mindegyik dobónk egyéni csúcsot hajított a versenyen, közülük is kiemelkedett Raffay Csanád, aki aranyjelvényes szintet ért el.

1. helyezett lett a gyermek II. korcsoportban Fekete Boglárka, 2. helyezett az újonc korcsoportban Raffay Csanád, 4. Boros Olivér, a serdülő leányok között 3. helyen végzett Ivancsó Adrienn Mónika.

A Budapest Mezei Futó Bajnokságon, melyet a Pólus Center mögött, a Szilas patak partján kijelölt pályán rendeztek meg, 1500 m-es távon, egyéni és csapatversenyben mérették meg magukat futóink.   

Az U-11-es leány egyéni versenyben 3. helyezett Mohácsi Blanka lett, s ugyancsak 3. helyen végzett az U-11-es csapatunk is (Mohácsi Blanka, Mohácsi Réka, Vadász Virág és Vágó Zsófia).

Az U-11-es fiúk egyéni versenyében 3. helyezett Holba Zsombor lett, a csapatunk 2. helyen végzett (Holba Zsombor, Steiner Tamás, Kothencz Martin és Bognár Alex).

Az U-13-as lányok egyéni versenyét fölényesen Babinyecz Anna nyerte meg, míg a csapat 3. helyezett lett (Babinyecz Anna, Galsi Laura, Molnár Viola, Németh Zsófia).

Az U-13-as fiúk egyéni versenyében Veres-N. Soma 4. helyezett lett, a csapatunk pedig 3. helyen végzett (Veres-N. Soma, Holba Zalán, Csekity Martin, Hüll Roland).

A verőfényes tavaszi időben rendezett versenyen a DAC fiatal reménységeinek eredményei ismét bebizonyították, hogy tehetségük kibontakoztatása felkészítő-nevelő tanáraik révén, igencsak jó kezekben van. 

   Copyright © 2015 Csepel.hu | Impresszum | Adatvédelmi szabályzat | Csepel.hu webmail