Dunakeszi VSE Fedett pályás Serdülő, Újonc és Gyermek Atlétikai Versenye

Kategória: Sport 2017. január 18. szerda, 10:04

dunakesziNagyszerűen mutatkoztak be az idei év első fedett pályás atlétikai versenyén, Dunakeszin a Csepeli Diák Atlétikai Club versenyzői.

Fiataljaink a világversenyeken is komoly eredményeket elérő csepeli atléták nyomdokaiba lépve haladnak előre, felvéve a versenyt, a ma is komoly bázissal és támogatással működő nagy egyesületek versenyzőivel.

A Csepeli DAC már nem ismeretlen az atlétikát kedvelők körében.

A versenyen annak ellenére sikerült nagyszerű eredményeket elérni, hogy a csepeli fiataloknak nincs lehetőségük olyan fedett csarnokban készülni, melyben biztosított lenne az atlétikai versenyszámok gyakorlása. Nem áll rendelkezésre fedett futófolyosó sem. Egyetlen lehetőség a téli edzésekhez a Kék Iskola kisméretű tornaterme.  A nehézségekkel nem foglalkozva, kitűzött céljaik megvalósítása érdekében igyekeznek mindent megtenni a lehető legjobb eredmények eléréséért. Ebben segítik őket, igyekezvén ellensúlyozni a hiányzó technikai és anyagi hátteret, a lelkes, s jól felkészült kiváló pedagógusok, edzők.

Köszönet ezért Füredi Zsuzsannának, Fehér Gábornak, Babinyecz-Tusai Brigittának és segítőiknek.

A kétnapos versenyen 15 első helyezést, 11 második helyezést és 6 harmadik helyezést értek el.

Nevesítve a versenyzőinket:

Botos Katalin Ilona  3 első helyezést, Kenyeres Jázmin, Mohácsi Blanka, Kothenz Martin, Tari Zoltán 2 - 2 első helyezést, Bazsó Levente 1 első és 2 második helyezést, Tari Tibor György1 első és 1 második helyezést, Pesti Máté 1 első és 2 harmadik helyezést, Boros Olivér 1 első helyezést, Ivancsó Adrienn Mónika  2 második helyezést, Mohácsi Réka 1 második és 1 harmadik helyezést, Raffay Csanád, Pintér Nóra, Vadász Virág, Kothenz Márkó és Fekete Bogi 1-1 második helyezést, Babinyecz Anna 2 harmadik, Bárkányi-Lenkei Dániel 1harmadik helyezést ért el.

Gratulálunk a versenyzőknek és edzőiknek! Hajrá Csepeli DAC!

Utoljára frissítve: 2017. január 23. hétfő, 11:00

   Copyright © 2015 Csepel.hu | Impresszum | Adatvédelmi szabályzat | Csepel.hu webmail