Vízimentés: jól sikerült a Budapest- bajnokság

Kategória: Sport 2016. december 15. csütörtök, 08:14

VizibabaA Margit- szigeten rendezték meg december 11-én a Nyílt Vízimentő Budapest-bajnokságot, ahol a Csepeli Öttusa és Vízi Sport Egyesület fiataljai is rajthoz álltak, s ha már megtették, akkor szereztek is néhány dobogós helyezést… Hliva Kati edző arról számolt be, hogy az egyesületet 13-an képviselték, lányok, fiúk vegyesen a gyerek korosztálytól kezdve egészen a felnőtt versenyzőket is felvonultató megmérettetésen. A csepeliek a 2000-es korosztálytól a 2007-ig szinte minden számban elindultak és főleg babamentésben, valamint 4x25 méteres akadályváltóban jeleskedtek. A Hajós Alfréd Nemzeti Sportuszodában így számos szép, kék–piros  színekben elért eredmény született, ami a jövőre nézve igen biztató lehet.

Ezzel nincs még vége azonban a megmérettetéseknek, hiszen a csepeliek a hét végén Egerben állnak ismét rajtkőre, ahol egy úgynevezett cikluszáró felmérő versenyen vesznek részt húsz fővel a 2001-estől a 2007-es korosztály által képviselve.

„Örömteli hír, hogy már majd mindegyik sportolónknak megvan az úszóvizsgája, így egyre több és több versenyen állhatunk rajthoz, természetesen folyamatosan növekvő létszámmal”- zárta a beszélgetést a csepeli úszóedző.

 

Csepel Öttusa Média

Utoljára frissítve: 2016. december 15. csütörtök, 08:18

   Copyright © 2015 Csepel.hu | Impresszum | Adatvédelmi szabályzat | Csepel.hu webmail