Fit Kid EB

Kategória: Sport 2016. november 04. péntek, 12:01

nyitoMúlt hétvégén a ProFITeam Életmód Egyesület 6 kvalifikált versenyzője vett részt a XIV. Fit Kid Európa Kupán Hódmezővásárhelyen. Összesen kilenc ország fitness-es lányai mérték össze tudásukat okt.29-én és 30-án.

3 egyéni és 3 duó csapatunk nyerte el a szereplést, e rangos eseményen.

 

 

A rengeteg felkészülés meghozta gyümölcsét, hiszen a csepeli lányok 4 dobogós helyezéssel tértek haza.

A szombati napon Open versenyt rendeztek,melyből minden ország legjobb versenyzője jutott be a vasárnapi Europen Döntőbe. Herzku Milla a III-as korcsportban 4.helyen,míg Csernus Anna a IX-es korcsoportban 2.helyen zárták ezt a napot!

Vasárnap az egyéni döntőkben Torda Boglárka,egyesületünk legfiatalabb "A" kategóriás versenyzője Európa Kupa bajnok lett az I-es korcsoportban.Evvel pedig automatikusan kivívta magának a jövő évi indulás jogát az EK-án,melyet Írországban rendeznek!

 

Majd a duók is gyönyörűen szerepeltek.

I-es korcsoport: Orosz történet duónk Torda Boglárka és Herczku Milla részvételével az előkelő 2.helyen zártak,igaz holtversenyben a spanyolokkal. (Ilyenkor a technika/tartalom pontszám dönt)

II-es korcsoport: Nátárádzsa gyöngyszemei, Ódor Dalma és Leitner Flóra párosunk életük első Európa Kupáján 5.helyen végeztek.

III-as korcsoport: Egy korszak vége címmel Gergely Glória és Csernus Anna, épphogy lecsúszva a dobogó tetejéről,a második helyet szerezték meg.

 

Felkészítők:

Kovács Viktória - elnök és edző

Kovácsné Sőregi Krisztina - vezetőedző

Gera Péter

Kovács Attila

Tóth Vivien

 

ProFITeam Életmód Egyesület

Utoljára frissítve: 2016. november 04. péntek, 12:19

   Copyright © 2015 Csepel.hu | Impresszum | Adatvédelmi szabályzat | Csepel.hu webmail