Ezúttal is sikeres volt a külföldi portya

Kategória: Sport 2012. március 27. kedd, 08:17

KiralyTeamA Halker-KiralyTeam folytatta nemzetközi hadszíntéren zajló küzdelmeit, s az eddig jelesre vizsgázott „csepeli kick-box haderő” ezúttal sem kapitulált. Ezúttal a németországi és horvát éremkészítő mesterek darabjai estek „hadizsákmányául” Király István tanítványainak.

A március 24-25-ei hétvégének „kettéosztva” vágtak neki kerületünk egyik legeredményesebb klubjának harcosai, akik közül az egyik csapat a festői szépségű horvát tengerparton, a Makarska Open elnevezésű versenyen vett részt. Az üdülőparadicsomba ezúttal a 12 ország közel 400 versenyzője látogatott el, cseppet sem nyaralási szándékból, sokkal inkább azért, hogy próbára tegyék egymás tudását, teljesítőképességét. A csepeli különítményt a Halker-KiralyTeam 3-szoros világbajnoka, Jároszkievicz Krisztián, világbajnoki ezüstérmese Nagy Henrietta, valamint két kiemelkedő tehetségű fiatal növendék, Bozók Szabolcs és Karácsonyi Dávid is képviselte, így kicsi, de annál erősebb egylet vágott neki a megmérettetésnek.
Bozók Szabolcs a legfiatalabbaknál, Jároszkievicz Krisztián pedig a felnőttek mezőnyében tett arról tanúbizonyságot, hogy a klubnál folyó szakmai munka színvonala továbbra is kiváló, s ezt két aranyéremmel nyomatékosították, Krisztián ezt megfejelve a súlycsoport nélküli abszolút kategóriában (Grand Champion) is begyűjtötte a legjobbnak járó trófeát. Az egyéni kategória további versenyeiben Nagy Henrietta ezüst-, Karácsonyi Dávid pedig bronzérmet harcolt ki maga és csapata dicsőségére.
A Halker-KiralyTeam másik, népesebb küldöttsége a németországi Ebern városában vendégeskedett, a German Open elnevezésű nyílt világkupán. A 21 országból érkezett több mint 650 fős mezőnyhöz csatlakozott a csepeli delegáció is, akik jobbára sikeres csatáikat megvívva, emelt fővel távoztak a germán vidékről. Busa Andrea, Korpádi Tamás, Rohonczi Jenő és Veres Richárd a legveretesebb arany, míg Sas Viktória és Varga László ezüstéremmel gazdagította az érem-gyűjteményt. Veres Alex és Tyukodi Máté pedig bronzérmet szerezve segítette csapatát az éremkollekció gyarapításában. A remek eredmény tetejébe a felnőttek mezőnyében Sas Viktória még egy bronzérmet harcolt ki, illetve a felnőtt csapatverseny trófeája is a csepeli Halker-KiralyTeam vitrinjében díszeleg ezen túl.

 

Légrádi Gábor
Forrás és fotó: Halker-Király Team