Sportosztály: szülői értekezlet március 26-án

Kategória: Sport 2012. március 20. kedd, 09:25

SzchenyisportosztalyA Gróf Széchenyi István Általános és Kéttannyelvű Iskolában szeptembertől induló sportosztállyal kapcsolatosan tartanak előzetes tájékoztató szülői értekezletet március 26-án 17 órai kezdettel, ahová minden érdeklődő - szülőket, diákokat - várnak. A találkozó keretében megismerkedhetnek az intézménnyel, személyesen találkozhatnak az iskola vezetőivel, a testnevelő tanárokkal és a szakedzőkkel is.

A 2012/13. tanévben a leendő 5. évfolyamosok számára – felmenő rendszerben – indul sportiskolai képzés, a sportiskolai osztályba olyan – jelenlegi – 4. osztályos diákok jelentkezését várják, akik komolyan szándékoznak sportolni és tanulni. Elsősorban a kézilabda, öttusa, labdarúgás iránt elhívatott és azokban jártas fiúk és lányok jelentkezését várják, de szívesen látják a most sportágat választókat is. Az osztályba nem csak csepeliek és környékbeliek jelentkezhetnek, hanem például szigetszentmiklósi diákok is.

A délelőtti öt iskolai testnevelés óra keretében sportág specifikus képzés történik, amely kellő alapot nyújt a délutáni egyesületi edzésekhez. Az edzéseket a szakedzők az iskolánkban tartják.

Az osztálylétszám maximum 25 fő, a tanulókat a jelentkezés sorrendjében veszik fel, a szülőket a felvételről írásban tájékoztatják. A fent említett időponton kívül is lehet érdeklődni, akár személyesen, akár a 061/278-0942-es telefonszámon. A Gróf Széchenyi István Általános és Kéttannyelvű Iskola pontos címe: 1212 Budapest, Széchenyi u. 93.

 

Légrádi Gábor