Télűző futás a csepeli Kis-Duna-parton

Kategória: Sport 2012. február 22. szerda, 09:39

futas-telenCsatlakozva a Yours Truly elnevezésű nemzetközi mozgalomhoz és annak világnapjához, úgynevezett „Télűző kilométer gyűjtésre” kerül sor a Budapest Sport Iroda (BSI) szervezésében február 26-án, vasárnap.

Jakab Ágnes, a BSI csepeli futónagykövete arról tájékoztatott, hogy vasárnap reggel 10 órakor a csepeli Kis-Duna-parton, az egykori nyári napközis tábor és a játszótér sarkán lesz a találkozó, ahová futáshoz alkalmas felszerelésben várnak mindenkit.

Minden résztvevőnek akkora távot kell teljesítenie, amennyi jólesik - természetesen a „szokásos” 25 vagy 50 kilométer is vállalható - a fontos az, hogy az elindulás közösen történjen majd.

A futni vágyók e-mailben a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen vagy a BSI Futónagykövetek Facebook felületein jelezhetik részvételi szándékukat.

A résztvevőket a futás helyszínén regisztrálják és február 27-én országos összesítést készítve lesz majd beszámoló a "Télűző kilométer gyűjtés" eredményeiről.

 

A mottó: „Bárhol is futsz vasárnap, együtt leszünk céljainkban!”

 

Légrádi Gábor

A kép illusztráció.