Aranykesztyű öt csepeli kézen

Kategória: Sport 2012. február 02. csütörtök, 12:23

Golden_Glove_021A csepeli Halker-KiralyTeam ismét nemzetközi megmérettetésen vett részt: január utolsó hétvégéjén rendezték a Golden Glove névre keresztelt semi-contact kick-box (pointfighting) szezonnyitó világkupát, ahol ismét ügyeskedtek a „csepeli éremhalmozók”.

Király István és tanítványai 18 ország több mint 1300 versenyzőjét felvonultató sporteseményen vettek részt Marino di Piave-ben, hogy harcba szálljanak a súlycsoportgyőzteseknek járó Arany Kesztyű címért. A viadal népszerűségét mi sem bizonyítja jobban, hogy az olasz állami RAI1 TV-csatorna élőben közvetítette az esti show műsor keretében rendezett sportgálát. Az olaszok tehát élőben láthatták, amint Nagy Henrietta 70 (kg és +70 kg), Veres Richárd (63 kg), Gömbös László (74 kg) és Mórádi Zsolt (79 kg) is begyűjtötte az aranykesztyűt,
Kádas Adrienn (60 kg), Jároszkievicz Krisztián (89 kg) és Nagy Henrietta (női Grand Champion) pedig másodikként távozott a küzdőtérről. A sportolók ráadásként megnyerték mind a női, mind pedig a férfi csapatversenyt majd az esti show műsor csúcspontjaként Gömbös László elhódította a legnagyobb trófeát, a férfi Grand Champion kupát is. A Halker-KiralyTeam így összesen 8 arany és 3 ezüstérem birtokában indulhatott haza Csepelre, hogy folytassák a remek eredményekkel megkezdett 2012-es esztendőt.

 

A csepeliek sikereiről részletes beszámolót itt olvashatnak:

http://www.kiralyteam.hu/hirek/12/01/30/5-arany-kesztyuvel-kezdte-az-evet-halker-kiralyteam-olaszorszagban

 

Golden_Glove_03

Golden_Glove_05

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Légrádi Gábor

Fotók:Halker-KiralyTeam