Hivatalos: Veres Richárd is futhat az olimpiai lánggal!

Kategória: Sport 2012. január 31. kedd, 16:14

Samsung_faklyafuto_jeloltek_21Samsung Fáklyafutás néven 2011 őszén felhívást tettek közzé, amelyre rövid idő alatt több mint 1200 nevezés érkezett Magyarországról. Közülük választották ki azt a hét jelöltet, akik a nyáron kezükben tarthatják az Olimpiai Lángot. A január 31-i sajtótájékoztatón többek között Veres Richárdnak, a csepeli Halker-KiralyTeam sportolójának neve is elhangzott, így 6 társával együtt ő is ott lehet majd és futhat az olimpiai eszmét megtestesítő lánggal az Egyesült Királyságban számos híresség és sportoló kíséretében.

 

A Fleck Annamária, Hardi Barnabás Gyula, Kis Mirella, Snow Andrea, Steinbach Éva, Tomán Edina, Veres Richárd nevével fémjelzett kis csapat ezzel olyan közéleti személyiségek nyomába lépett, mint Miklósa Erika, Halász Judit, Egerszegi Krisztina vagy Barabás Éva, akiknek szintén megadatott már, hogy fussanak a lánggal. 

A csapat tagja lesz még Vajgel Zita, az SOS Gyermekfalu lakója is. Ők képviselik majd hazánkat 2012. július 13-án, amikor is más szerencsések váltótársaiként vihetik az öt földrész egységét jelképező fáklyát.

(Veres Richárd a fotó jobb szélén látható)

Légrádi Gábor