Nyomtatás

Hírességekkel edzőtáboroznak a csepeli öttusázók

Kategória: Sport 2011. június 29. szerda, 04:12

Nem mindennapi eseményre kerül sor július 1-jén, pénteken a Csepeli strand területén. Egykori élsportolók és hírességek állnak be a Csepeli Öttusa és Triatlon Egyesület edzőtáborába. A 6 hetesre tervezett nyári program már javában zajlik a XXI. kerületi strandon, s a meghívott vendégekkel arra szeretnék felhívni a figyelmet, hogy a vakáció ideje alatt is kiemelten kell foglalkozni az egészséges életmóddal.

A szervezők nem titkolt célja figyelmeztetni a szülőket: komoly körültekintéssel válasszák meg, hová küldik gyermekeiket táboroztatni, nyaraltatni, hiszen a vakációt töltő nebulók mindennapos elfoglaltságuk közben nem mozognak annyit, amennyire egészségük megőrzése érdekében szükségük volna.

Elfogadta a szervezők meghívását többek között Bárdosi Sándor olimpiai ezüstérmes birkózó, kétszeres szumó Európa-bajnok, Czanik Balázs aerobic edző, valamint Brasch Bence, a Csillag Születik második szériájának felfedezettje. A felsoroltakon kívül meglepetésvendégek is lesznek. Velük együtt várnak minden érdeklődőt a Csepeli strandfürdő területére, július 1-jén 15 órától.

 

Légrádi Gábor

Utoljára frissítve: 2015. október 02. péntek, 21:35