A Slovak Openen is az éremtáblázat élén zárt a Halker-KirályTeam

Kategória: Sport 2023. február 27. hétfő, 12:55

Halker 2023 Slovak Open

Február 24-26. között Pozsony adott otthont az immár 12. alkalommal megrendezett Slovak Open elnevezésű Nemzetközi WAKO kick-box viadalnak.

A megmérettetésen 12 ország 66 egyesületének 324 versenyzője 531 nevezést adott le. 

 

A Halker-KirályTeam csapata ezúttal egy kisebb, 15 fős versenyzői különítménnyel indult útnak, hogy a sikeres karlovaci versenyt követően ismét komoly nemesfémgyűjtést rendezzenek.

 

A 15 versenyző 25 érmet szorgoskodott össze a két napon keresztül zajló versenyen. A csapat versenyzői 12 aranyérmet, 4 ezüstöt és 9 bronzérmet hoztak haza Csepelre. Ez a teljesítmény pedig ismét az összesített csapatrangsor élére repítette a csapatot. Az idei versenyszezon eddigi két nemzetközi versenyét egyaránt az első helyen zárta a Halker-KirályTeam! Soha rosszabb szezonkezdetet.

 

Teljesítményével ezúttal kimagaslott Kiss Zsófia Csenge a szintén kiválóan muzsikáló csapattársak közül, hiszen egymaga 4 aranyérmet nyert a hétvégén. Több szabályrendszerben elindulva bizonyította a várpalotai lány, hogy korosztályában jelenleg nincs jobb versenyző nála a tatamin. 

 

A csapat felnőtt versenyzői közül jelenleg Bálint Martin az egyik legeredményesebb és legjobb formában lévő kickboxer. Ezen a versenyen a Pointfighting szabályrendszer királykategóriájában indult és a súlycsoport nélküli Grand Champion küzdelmeket - a felnőtt mezőnyben életében először - az élen zárta. Ezt követően a light contact szabályrendszerben begyűjtött újabb aranya már csak hab volt a tortán. 

 

Martin mellett szintén két aranyat szerzett és duplázni tudott Pozsonyban Özel Adnan és Bozók Szabolcs is. 

 

Külön kiemelését érdemel edzőkollégánk, Berkes Ádám és három versenyzőjének teljesítménye, akik 1 ezüst és 2 bronzérmet tettek hozzá a csapat összterméséhez. Ennél azonban a küzdőtéren általuk mutatott forma sokkal fontosabb volt, nagyon meggyőzően és szépen küzdöttek Ádám versenyzői, ami nagyon szép jövőképet rejt.

Utoljára frissítve: 2023. február 27. hétfő, 13:05