Futással rajtoltak a csepeli iskolások a duatlonon Kiemelt

Kategória: Sport 2017. szeptember 29. péntek, 14:23

GMA 8907Futottak és kerékpároztak a csepeli általános iskolások a már hagyományos duatlon versenyen szeptember 28-án. A Kerületi Duatlon Diákolimpia Döntőjére a Hollandi úti Sport-, Szabadidő- és Rendezvényközpontba csaknem kétszáz diák jött el, többeknek a szülők szurkoltak a győzelemért. Korcsoportonként, csapatban és egyéniben kerültek ki a díjazottak, az eredményhirdetésen kiosztott érmeket az önkormányzat támogatásával kapták meg a versenyzők.

 

A rendőrség és a közterület felügyelet által biztosított pályán a gyerekek az ifjúsági táborból indulva futottak, majd visszaérve bringára ültek és a Hollandi úton haladtak tovább, majd ismét kis futás következett a dobogós helyekért.

Legnagyobb létszámban a versenyszervező Kazinczy és Széchenyi iskolából képviseltették magukat a diákok, de az Eötvös, a Szárcsa és az Arany János intézmény tanulói is lelkesen hajráztak. A nyolc csapatversenyből hármat a Kazinczy diákjai, kettőt a Szárcsa és az Eötvös, egyet az Széchenyi iskola tanulói nyertek.

 „Több mint tizenöt éve rendezzük ezt a versenyt, amely a testmozgást népszerűsíti, ma már egyre többen kerékpároznak itt Csepelen is. Ez a megmérettetés a kerületi diákolimpia versenysorozatának évadnyitója és egyben előkészítő a triatlonra” – tájékoztatta oldalunkat Jenei János, a kerület testnevelőtanári munkaközösségének vezetője.

 

Az eredményeket megtekinthetik IDE kattintva.

 

AZS

Fotó: Gubis Mariann 

Utoljára frissítve: 2017. szeptember 29. péntek, 14:37

   Copyright © 2015 Csepel.hu | Impresszum | Adatvédelmi szabályzat | Csepel.hu webmail