lanyA 15 éves csepeli Horváth Karolina remek futással nyerte meg a 2000 méteres akadályfutást az Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztiválon. Az eseményt Győrben rendezték meg július 28-án. A fiatal lány tizenkilenc versenyzőt utasított maga mögé, ideje 6,51,04 perc. Az atlétalány edzője Jakab Ágnes, aki korábban válogatott hosszútávfutó volt.  

GMA 3831A most felújítás alatt álló Csepeli Általános Művelődési Központ tornacsarnoka mellett épül meg az az új kézilabda csarnok, amelyet Laurencz László kézilabda mesteredzőről, volt női szövetségi kapitányról neveznek el. A Csepel Diáksport Egyesülettel közös beruházás a csepeli önkormányzat támogatásával és a Magyar Kézilabda Szövetség TAO-s pályázatának hozzájárulásával valósul meg.

 

Újabb csepeli tehetségért szurkolhatunk

2017. július 27., csütörtök 14:23

IMG 3905Az idei évben Győr nyerte el a 2017-es Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztivál rendezési jogát. Hazánk első olimpiai eseményén 50 ország fiataljai mérik össze erejüket, köztük egy fiatal csepeli tehetség, Horváth Karolina, aki 2000 méteres akadályfutáson áll rajthoz július 28-án pénteken.

dacKánikulai melegben került hétvégén megrendezésre az év egyéni pályabajnokságainak zárásaként, a serdülők és újoncok országos bajnokságára. Az Ikarus BSE sportcentrumában, a két korcsoportban 64 versenyszámban dőlt el az érmek és helyezések sorsa.

A legtöbb első helyet, hetet, a VEDAC szerzett, három egyesület nyert négy aranyérmet (DSC-SI, ARAK Up. Akadémia, Budaörsi DSE), három aranyérmet nyert az MVSI, a Dobó SE, az IKARUS BSE, és az UTE. Hat szakosztály nyer két bajnoki címet, s büszkeségünkre, a Csepeli DAC csapata is.  

Kitűnő lett a Csepeli DAC bizonyítványa

2017. július 10., hétfő 11:02

csepeli diakatleta logo kicsiMegtartotta tanévzáró összejövetelét a Csepeli DAC, Füredi Zsuzsa, Fehér Gábor, Babinyecz-Tusai Brigitta és Tari Tibor által edzett és irányított csapata.

A sportoló diákok és hozzátartozóik a csepeli sportcsarnok szomszédságában lévő kerthelyiségben terítettek meg, és a frissen készített hamburgerek, s egyéb finomságok mellett elevenítették fel az elmúlt félév történéseit, sztorijait.

Brázda Gábor bizonyított a drzonków-i bajnokságon

2017. július 06., csütörtök 15:32

brazdaA Csepel Öttusa és Vízi Sport Egyesület sportolói a nyári időszakot sem csak pihenéssel töltik: Brázda Gábor a lengyelországi Drzonków-ban rendezett nyílt országos bajnokságon állt rajthoz.

Birkózó lett a tornászlányból

2017. július 06., csütörtök 09:17

birkozolanyVáratlan fordulatot vett a 16 éves Nagy Nikolett sportkarrierje, amikor másfél évvel ezelőtt sportágat váltott: a korábban eredményes ritmikus gimnasztikás lány sikeres birkózó lett. A Csepeli BC fiatal tehetsége korosztályában és súlycsoportjában sorra nyeri a versenyeket, legutóbb Horvátországban egy nemzetközi megmérettetésen lett első még májusban. Miután a hazai válogatóversenyeket megnyerte, idén a kadet korosztályúak birkózó Európa-bajnokságán igazolhatja tudását.

4 Fight Kupa, light-contact és kick-light

2017. július 05., szerda 12:20

light ob 4Magyar Bajnoki Döntő 2017, avagy Aranyeső Szombathelyen!

A Szombathelyen lebonyolított Magyar Bajnoki döntőn, a bajnoki cím elnyerése mellett a válogatottság kivívása volt a cél minden induló számára.

A csepeli Halker-KirályTeam Kick-Box Akadémia versenyzői az elmúlt évek során nagyon eredményesen tudták hasznosítani a pointfighting szabályrendszerű küzdelmen alapuló harcmodorukat a másik két tatamis szabályrendszerben, a light-contact-ban és a kick-light-ban.

Bestfighter 2017, Rimini

2017. július 04., kedd 11:09

bestfighter 7A WAKO versenynaptárának utolsó „A” kategóriás Világkupája, mindig az olaszországi Riminiben megrendezésre kerülő Bestfighter.  Idén 22. alkalommal utazott el 40 ország 230 klubjának 1113 versenyzője, a napfényes Olasz tengerparti városba.

A csepeli Halker-KirályTeam Kick-box Akadémia versenyzői számára már nem pontgyűjtő verseny a Bestfighter, de a hagyományos részvétel és a győzelem éhsége miatt természetesen idén is kiutazott a csapat. A felnőtt csapathoz a Németországban élő Wolf testvérek is csatlakoztak.

Csepeli diákok újabb sikerei

2017. július 03., hétfő 14:06

00015802Országosan több tízezer tanuló adott számot felkészültségéből, bizonyíthatta tehetségét a diákolimpia  atlétikai versenyei során.

Csepelről hét iskola tanulói jutottak el a négy korcsoport diákolimpia országos atlétikai versenyére ahol, mind a csapatversenyek, mind az egyéni versenyek során is nagyszerűen helytálltak. A versenyeket Székesfehérváron és Debrecenben rendezték meg, mindkét helyen, ideális pályákon.

   Copyright © 2015 Csepel.hu | Impresszum | Adatvédelmi szabályzat | Csepel.hu webmail