SaciZoliVilágbajnoki aranyéremmel megkoronázott, sikeres idényt zártak a magyar öttusázók – hangzott el a hazai szövetségnek (MÖSZ) a legjobbakat jutalmazó, évzáró ünnepségén, ahol Simon Sarolta ismét megkapta az Év Junior Öttusázója díjat. Egyesületünk a MOB székházában átvehette a Hónap Műhelye szavazáson elért Közönségdíjat.

A Csodakút Óvoda nyerte a Mikulás Kupát

2017. december 05., kedd 12:06

TBE 5794Tizedik alkalommal rendezték meg a Nagy Imre ÁMK tornacsarnokában a csepeli óvodások játékos sportvetélkedőjét, a Mikulás Kupát, ahol mintegy 240 óvodás versenyzett.

IMG 3667 1180x787A Terrorelhárítási Központ 2017. november 18-án rendezte meg az 5. BUDO- és Küzdősport gáláját.

birkozocsapatcsepelKaposvár adott otthont az idei év utánpótlás szabadfogású csapatbajnokságának. A megmérettetésen tizennégy szakosztály képviselte magát, akik közül a Csepeli BC bizonyult a legjobbnak, miután óriási csatában 22-17 arányban legyőzte az ESMTK-t a fináléban. A dobogó harmadik fokára a Ceglédi VSE állhatott fel. 

SzolotancversenyKozep moiA 37 éves Csepp-Csepel először nevezett szólistákat az Örökség Gyermek Népművészeti Egyesület Közlép-magyarországi Régiós versenyére!

AhonapmuhelyeAz Utanpotlassport.hu szerkesztősége, a Magyar Olimpiai Bizottság és a Decathlon Magyarország közös díjat alapított az adott hónapban legeredményesebb, illetve arra legérdemesebb utánpótlás-nevelő műhely számára. A Csepel Öttusa és Vízi Sport Egyesület második alkalommal kapott lehetőséget arra, hogy versenybe kerüljön a legjobb műhely címért.

12 órás röplabdázás a cukorbetegekért

2017. november 12., vasárnap 17:50

TBE 1124A diabétesz világnapja alkalmából szervezett 12 órás figyelemfelhívó röplabda-játékot a Sportos Cukorbetegekért Egyesület a MentaPRO Alapítvánnyal közösen az önkormányzat támogatásával. Az Arany János Általános Iskolában november 11-én, szombaton reggeltől estig barátságos mérkőzést játszottak a diákok egymással, köztük a cukorbetegséggel élők is.

balazs lili1Az őszi időszak második akrobatikus rock and roll területi versenyét, október 22-én a Pestszentlőrinci Sportkastélyban rendezték meg.

Öttusa Eb: Simon Saci második aranyát nyerte!

2017. október 23., hétfő 10:22

SaciParjaFolytatta kitűnő szereplését a magyar U24-es válogatott a lengyelországi korosztályos Európa-bajnokságon. A csepeli Simon Sarolta Horváth Norberttel párban nyert Európa-bajnoki címet a vegyes váltók versenyében.

Praga 112. alkalommal rendezték meg cseh sportbarátaink a Czech Open nemzetközi kick-box versenyt, ahol idén is csak a tatamis szabályrendszerek versenyzői vettek részt, 12 ország 885 nevezésével.

 

   Copyright © 2015 Csepel.hu | Impresszum | Adatvédelmi szabályzat | Csepel.hu webmail