Nyomtatás

Szurkoljunk közösen! Az élmény összeköt! Kiemelt

Kategória: Programok 2016. június 08. szerda, 15:15

5A XXI. kerület központi helyén, a Csepel Művek I-es kapujánál (a Szent Imre téri hévmegálló mellett) június 10-én nyílik a Budapesten egyedülálló létesítmény, a Csepeli Szurkolói Aréna. A fából készült, 500 fő befogadására alkalmas építmény minden nap 12 és 24 óra között várja a szurkolni vágyókat. A mérkőzéseket 16 négyzetméteres ledfalon élvezhetik az ide látogatók. A belépés természetesen ingyenes.

44 év után a magyar válogatott is kijutott az Európa-bajnokságra. Borbély Lénárd, Csepel polgármestere kezdeményezte, hogy a 2 évvel ezelőtt a világbajnokság idejére felállított (teltházzal üzemelő) szurkolói sátrat az önkormányzat bővítse - nagyobb közösségi teret hozva ezzel létre. Így született meg a faaréna ötlete, melyen április óta dolgoznak Csepeli Városgazda munkatársai. A létesítményt az Európa-bajnokság kezdőnapján, június 10-én vehetik birtokba a sportot kedvelők. A kisebbeknek játszótér is készült a lelátó mellé, hogy a család együtt érkezhessen a kontinenstorna közvetítéseire.

Első este, a francia-román nyitómérkőzés előtt színes programokkal készülünk, szakértő vendégünk pedig Dunai Antal lesz, aki 31 alkalommal öltötte magára a címeres mezt.

Igazi különlegesség még, hogy az Igazi Csíki Sör lesz a ház söre.

Szeretettel várjuk Önt a megnyitóra június 10-én 18.30-kor!

Szurkoljunk közösen! Az élmény összeköt!

Hajrá Magyarok!

4.JPG 5.JPG

Utoljára frissítve: 2016. június 10. péntek, 10:30