Ingyenes játszóház a Szent Imre téren - június 11 Kiemelt

Kategória: Programok 2016. június 06. hétfő, 09:30

jatszohaz 600x365Folytatódnak ingyenes szombati foglalkozásaink!

A csepeli Játszóházban zajló ingyenes foglalkozásokra várjuk az érdeklődő gyermekeket és szüleiket. A foglalkozások 2016. december végéig tartanak.


Helyszín:

Budapest, XXI. kerület, II. Rákóczi Ferenc út 88-92. szám alatti Játszóház, földszinti helyiségek (a volt II. Rákóczi Ferenc Iskola, bejárat a Szent Imre tér felől).

Mit kínálunk, milyen feltételekkel?

Szakképzett munkatársak vezetésével szombatonként 2, illetve 3 csoportban, 3 órás foglalkozásokat kínálunk a hozzánk ellátogató gyermekeknek. A korábbi tapasztalatainkból kiindulva elsősorban a 0-10 éves korosztályt kívánjuk megcélozni programjainkkal, azonban a nagyobbak is bátran benézhetnek hozzánk. A programokon való részvétel továbbra is előzetes regisztrációhoz kötött, amit a Játszóház bejáratánál található regisztrációs pultnál ejthet meg a gyermek kísérője. Az egyedül (önállóan) közlekedő gyermek esetében a Játszóház programjain történő részvétel, előzetes szülői hozzájáruláshoz kötött (nyomtatvány a regisztrációs pultnál kérhető). Egy foglalkozáson maximum 12 gyermek részvételét tudjuk biztosítani. A csoportok nyitottak, így a programok ideje alatt bármikor van lehetőségük csatlakozni a gyermekeknek.

 

A következő foglalkozások időpontja és témája:

2016. JÚNIUS 11., 9.00-12.00

„B” hét

 

„Terefere kicsiknek” csoport:

(0-3 éves korosztály

számára ajánlott)

„Méhecske” csoport:

(5-10 éves korosztály

számára ajánlott)

„Mozogj velünk!” csoport:

(7-11 éves korosztály

számára ajánlott)

„Közösségi beszoktatás” -

A gyermek intézménybe kerülésének megkönnyítése

„Vakáció” -

Lufi arc készítése,

kézműves foglalkozás

„Nyárváró versenyzés” -

Mozgásfejlesztő

gyakorlatok

 

MINDEN PROGRAM ÉS FOGLALKOZÁS INGYENES!

 

Az aktuális foglalkozások időpontjairól személyesen, a kihelyezett plakátokról, a 06-1-226-1372-es telefonszámon, a www.csepel.hu, a www.hszi21.hu, a www.csepeldelilakokozpont.hu weboldalakon, illetve e-mailben, a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen tájékozódhatnak az érdeklődők.

Utoljára frissítve: 2016. június 10. péntek, 10:33

   Copyright © 2015 Csepel.hu | Impresszum | Adatvédelmi szabályzat | Csepel.hu webmail