Szurkoljuk végig közösen az Eb-t! Kiemelt

Kategória: Programok 2016. június 02. csütörtök, 11:57

CsepSzurkArena elfogadott2 page 001Egy hét múlva, június 10-én Párizsban megkezdődik a Labdarúgó Európa-bajnokság. Ezzel egy időben nyitja meg kapuit a Szent Imre téren a Csepeli Szurkolói Aréna. Az ötszáz főt befogadó „ministadion” ad otthont a közös meccsnézésnek, ahol egy 16 nm-es LED-falon nézhetik a mérkőzéseket a labdarúgást szeretők.

Az egy hónapig tartó rendezvényt több alkalommal is kísérő-programok színesítik, örömet és szórakozást nyújtva kicsiknek és nagyoknak egyaránt. A szervezők már a nyitómérkőzésre is remeknek ígérkező, látványos programmal készülnek. Az Eb helyszínét megidéző „francia estet” láthatnak az érdeklődők. Edit Piaf, Yves Montand és Charles Aznavour legismertebb dalai csendülnek fel, és a Moulin Rouge hangulatát villantja fel a tánckar.

Egyes mérkőzések kommentálásában, értékelésében ismert, válogatott labdarúgók működnek közre. Első vendégünk Dunai Antal lesz, aki 31 alkalommal öltötte magára a címeres mezt, három alkalommal volt gólkirály, 1967- ben Ezüstcipőt, egy évre rá Bronzcipőt nyert. Vele együtt nézhetjük a francia-román nyitómérkőzést.

A magyarok mérkőzéseire is hívtunk kiváló, egykori válogatott focistákat. Írják be gyorsan a naptárba, vagy a telefon jegyzékébe: június 14.: Magyarország – Ausztria - Détári Lajos június 18.: Magyarország – Izland - Zámbó Sándor június 22.: Magyarország – Portugália - Lipcsei Péter

 

Találkozunk a Csepeli Szurkolói Arénában! Remek programok, hatalmas LED-fal, hideg sör és üdítő, kiváló hangulat!

 

Jó szurkolást! Hajrá Magyarok!

Utoljára frissítve: 2016. június 10. péntek, 10:34

   Copyright © 2015 Csepel.hu | Impresszum | Adatvédelmi szabályzat | Csepel.hu webmail