TEMATIKUS FOGLALKOZÁSOK A CSEPELI JÁTSZÓHÁZBAN

Kategória: Programok 2015. december 10. csütörtök, 08:22

delilakokozpontkorcimercsepelujutakonszechenyi

Gyermeksziget fekvo

TEMATIKUS FOGLALKOZÁSOK A CSEPELI JÁTSZÓHÁZBAN

Folytatódnak ingyenes szombati foglalkozásaink!

 

A csepeli Játszóházban zajló ingyenes foglalkozásokra várjuk az érdeklődő gyermekeket és szüleiket. A foglalkozások 2015. december végéig tartanak.

 

Helyszín:

Budapest, XXI. kerület, II. Rákóczi Ferenc út 88-92. szám alatti Játszóház, földszinti helyiségek (a volt II. Rákóczi Ferenc Iskola, bejárat a Szent Imre tér felől).

Mit kínálunk, milyen feltételekkel?

Szakképzett munkatársak vezetésével szombatonként 3 csoportban, 3 órás foglalkozásokat kínálunk a hozzánk ellátogató gyermekeknek. A korábbi tapasztalatainkból kiindulva ezúttal a 0-10 éves korosztályt kívánjuk megcélozni programjainkkal, azonban a nagyobbak is bátran benézhetnek hozzánk. A programokon való részvétel továbbra is előzetes regisztrációhoz kötött, amit a Játszóház bejáratánál található regisztrációs pultnál ejthet meg a gyermek kísérője. Az egyedül (önállóan) közlekedő gyermek esetében a Játszóház programjain történő részvétel, előzetes szülői hozzájáruláshoz kötött (nyomtatvány a regisztrációs pultnál kérhető). A programok három csoportszobában zajlanak, egy foglalkozáson maximum 12 gyermek részvételét tudjuk biztosítani. A csoportok nyitottak, így a programok ideje alatt bármikor van lehetőségük csatlakozni a gyermekeknek.

 

A következő foglalkozások időpontja és témája:

 

2015. DECEMBER 19., 9.00-12.00

Kisdedek csoport:

(0-3 éves korosztály

számára ajánlott)

Menőmanók csoport:

(0-6 éves korosztály

számára ajánlott)

Hétszínvirág csoport:

(3-9 éves korosztály

számára ajánlott)

Közeleg a Karácsony” – színezés, fenyőfa díszítés

Karácsony előtt” -

karácsonyi énekek,

dalok hallgatása

„Karácsonyi készülődés” -

karácsonyi díszek készítése, közös éneklés

 

MINDEN PROGRAM ÉS FOGLALKOZÁS INGYENES!

 

Az aktuális foglalkozások időpontjairól személyesen, a kihelyezett plakátokról, a 06-1-226-1372-es telefonszámon, a www.hszi21.hu, a www.csepel.hu, a www.csepeldelilakokozpont.hu weboldalakon, illetve e-mailben, a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen tájékozódhatnak az érdeklődők.