Korlátozzák a Rákóczi híd forgalmát, módosul a H7-es HÉV és az 1-es villamos közlekedése szerda délelőtt

Kategória: Közérdekű 2016. november 09. szerda, 10:46

BKK.svgMa (november 9-én) délelőtt 11 órától néhány órára lezárják a Rákóczi hidat és a környékét, ugyanakkor várhatóan már 10 órától pótlóbusz jár a H7-es HÉV helyett, továbbá az 1-es villamos forgalmát is korlátozzák, mert a Duna medrében talált második világháborús bomba kiemelését és hatástalanítását végzik.

 

Második világháborús bombát találtak a Duna medrében, amelynek kiemelése és hatástalanítása miatt a rendőrség közlése szerint délelőtt 11 órától néhány órára lezárják a közúti forgalom elől a Rákóczi hidat, a híd pesti és budai felhajtóját, a Budai alsó rakpart Neumann János utcától délre eső szakaszát, a Dombóvári utat a Duna és a Budafoki út között, a Művészetek Palotája körüli kisebb forgalmú utcákat, valamint a Laczkovich utcát.

A lezárás érinti a közösségi közlekedés forgalmát is: a H7-es HÉV helyett várhatóan már 10 órától a teljes vonalon pótlóbusz jár. Az 1-es villamos közlekedését is korlátozni kell, a járat ideiglenes forgalmi rendjét a BKK hamarosan Facebook-oldalán ismerteti. Az aktuális közlekedési információk ugyancsak a BKK közösségimédia-oldalán lesznek nyomon követhetőek.

MÁV tájékoztatása szerint változik a vonatok közlekedése is. A vasúttársaság azt ajánlja, hogy a Budapestre érkező utasok a Kelenföld vasútállomásnál vagy a Déli pályaudvarnál szálljanak át a BKK járataira.

 

Budapest, 2016. november 9.

Budapesti Közlekedési Központ

Utoljára frissítve: 2016. november 09. szerda, 11:00

   Copyright © 2015 Csepel.hu | Impresszum | Adatvédelmi szabályzat | Csepel.hu webmail