Ma még leadhatja alkotását a Babazászló rajzpályázatra

Kategória: Közérdekű 2016. február 29. hétfő, 14:05

0015 Babazaszlo plakat A3Rajzpályázatot hirdetünk csepeli gyerekek és fiatalok részére babazászló tervezésére!

Miről szól a pályázat?

Arra kérjük a pályázókat, készítsenek terveket, hogy mi legyen Csepel babazászlóján. A legjobbnak ítélt alkotás szerepel majd az újszülöttek érkezését hírül adó lobogón, ez kerülhet majd ki minden intézmény, közösség épületére, hogy mindannyiunk nevében köszöntse közösségünk legifjabb tagjait.

  • Kik pályázhatnak?

Pályázhat minden csepeli gyermek és fiatal (óvodás, általános és középiskolai tanuló). A pályázat történhet egyénileg és oktatási-nevelési intézmények útján is.

  • Mit és hogyan kell leadni?

Az alkotások tetszőleges rajztechnikával készülhetnek, tetszőleges méretben, de nem lehetnek nagyobbak A/2-es méretnél. Az alkotások hátuljára kérjük feltüntetni a mű címét, az alkotó nevét és elérhetőségét, valamint életkorát. Az intézményekből érkező rajzokon szerepeljen az óvoda/iskola/középiskola és a felkészítő tanár neve is.

  • Meddig lehet pályázni?

Beadási határidő: 2016. február 29. (A határidőn túl érkező pályázati munkákat sajnos nem tudjuk elfogadni.) Hova kell leadni a pályázatokat? Az alkotások leadhatók személyesen a Nagy Imre Általános Művelődési Központ Közművelődésén, valamint beküldhetők postai úton is a 1214 Budapest, Simon Bolivár sétány 4-8. címre.

  • Hogyan értékelik a pályázatokat?

A beérkezett alkotásokat művészekből álló szakmai zsűri fogja értékelni.

  • Mit lehet nyerni?

A pályázók emléklapot, a díjazottak értékes tárgynyereményeket kapnak. A legjobbnak ítélt alkotás lesz Csepel babazászlója, amit ünnepélyes keretek között a Gyermeknap alkalmából avatunk fel. Hol lehet további információhoz jutni a pályázati kiírásról?

www.csepel.hu

 www.csepelamk.hu

Telefon: 1/277-3860

Utoljára frissítve: 2016. február 29. hétfő, 14:17