Kedvezményes cirkuszbérlet a csepeli gyermekeknek Kiemelt

Kategória: Közérdekű 2015. november 24. kedd, 07:54

gyermekszigetKedves Gyerekek!

Tisztelt Szülők!

Az elmúlt években Csepel Önkormányzata kiemelt figyelmet fordított a gyermekekre: óvodaépületeket, udvarokat újított fel, játszótereket, játszóházat hozott létre, és rengeteg programot szervezett a kerület legifjabb lakói számára. Idén ősszel elindítottuk a Gyermeksziget Programot, melynek lényege, hogy minden beruházásban, fejlesztésben, programszervezésben keressük gyermekeink támogatásának lehetőségét és kulturált szórakozásának elősegítését. Itt az újabb lehetőség: a csepeli óvodások, általános iskolások (és természetesen kísérőik) kedvezményesen válthatnak bérletet a Fővárosi Nagycirkusz előadásaira.

A 126 éves Fővárosi Nagycirkusz Közép-Európa egyetlen, egész évben üzemelő kőcirkusza, amely a legkiválóbb magyar és külföldi produkciókat hozza el a fővárosi Városligetbe. Évente három új műsort mutat be: egy tavaszit (január-március), egy nyárit (április-augusztus) és egy őszit (október-december), melyek mind egyedi, megismételhetetlen élmény nyújtanak a kisgyermektől a felnőttön át egészen a nagyszülőkig. A műsorokról a Fővárosi Nagycirkusz hivatalos honlapján (http://www.fnc.hu) találnak részletes információt.

Örömmel értesítek mindenkit, hogy a csepeli óvodások és általános iskolások 2016 januárjától 66%-os kedvezménnyel vehetnek a Fővárosi Nagycirkusznál fejenként egy darab, 3 alkalomra szóló bérletet. A kedvezményes gyermekbérlet ára így 2700 Ft. Egy gyermekbérlet mellé az önkormányzat legfeljebb 2 kísérő részére biztosít kedvezményes bérletet, melynek ára: a felnőtt 3900 Ft, míg a nyugdíjas 2900 Ft. A kedvezmény igénybevételének feltétele, hogy a gyermek csepeli lakcímkártyával rendelkezzen.

Amennyiben az Ön gyermeke csepeli óvodába vagy iskolába jár, és igénybe vennék ezt a bérletakciót, jelentkezzenek az intézményben erre kijelölt személynél. Ha gyermekük nem csepeli oktatási, nevelési intézménybe jár, akkor a levélben megtalálható jelentkezési lapot töltsék ki és a gyermek lakcímkártyájának másolatával küldjék el a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre, vagy adják le az Önkormányzat információs pultjánál (a gyermek lakcímkártya-másolatára ebben az esetben is szükség lesz). A regisztráció határideje: 2015. november 30.

További információt a 06 1/427-6100-ás központi számon, vagy a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen kapnak.

A bérletek átruházhatók, de elvesztésük esetén ingyenes pótlásra nincs lehetőség.

A műsorhoz jó szórakozást kívánok!

Budapest, 2015. november

 

Üdvözlettel:

Borbély Lénárd

Csepel polgármestere

Utoljára frissítve: 2015. november 24. kedd, 09:35

   Copyright © 2015 Csepel.hu | Impresszum | Adatvédelmi szabályzat | Csepel.hu webmail