Lakossági fórum a polgármesteri hivatalban

Kategória: Közérdekű 2022. október 19. szerda, 09:41

korcimer kiemeltTÁJÉKOZTATÓ CSEPEL INTEGRÁLT TELEPÜLÉSFEJLESZTÉSI STRATÉGIÁJA, VALAMINT TELEPÜLÉSFEJLESZTÉSI KONCEPCIÓJA FELÜLVIZSGÁLATÁNAK PARTNERSÉGI EGYEZTETÉSÉRŐL

Budapest XXI. Kerület Csepel Önkormányzata Képviselő-testülete 56/2020.(II.27.) Kt. határozatával döntött a középtávra szóló stratégiája (továbbiakban: ITS) felülvizsgálatáról. Az ITS a hosszútávra szóló Koncepció keretei között készülhet, ezért a Koncepció aktualizálása is szükséges.

 

A felülvizsgálat alapján elkészült dokumentumok tervezetét az Önkormányzat partnerségi egyeztetésre bocsátja. A partnerségi egyeztetés keretén belül a Csepeli Polgármesteri Hivatal Főépítészi Irodája lakossági fórumot rendez 2022. október 27-én (csütörtök) 17. órakor

 

Helyszín: Polgármesteri Hivatal Nagytanácsterme (1211 Budapest Szent Imre tér 10. fszt.)

 

A lakossági fórumon való részvételi szándékot kérjük előzetes bejelentkezéssel jelezni a lenti elérhetőségeken. A bejelentkezéssel a résztvevő tudomásul veszi, hogy a lakossági fórum nyilvános esemény, ahol kép- és hangfelvétel készülhet, melyhez hozzájárul.

 

Tisztelettel felhívjuk a lakosság figyelmét, hogy a fórum kizárólag a napirendi ponttal kapcsolatos kérdésköröket érinti.

 

A dokumentum a www.csepel.hu portálon megtekinthető a következő elérési útvonalon:

 

Kezdőlap » » » Településfejlesztés és rendezés » Partnerségi egyeztetés és dokumentumai

 

A dokumentumok partnerségi egyeztetése során észrevételeket, javaslatokat tehet a lakossági fórumon, vagy 2022. november 11-ig személyesen: Budapest Főváros XXI. Kerület Csepeli Polgármesteri Hivatal Főépítészi Irodán ügyfélfogadási időben (1211 Budapest Szent Imre tér 10.), ahol a dokumentum papír alapon is megtekinthető, postai úton: Budapest Főváros XXI. Kerület Csepeli Polgármesteri Hivatalnak címezve (1211 Budapest Szent Imre tér 10.), vagy elektronikus úton a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre küldve.

 

A véleményezéshez teljes név és lakcím megadása szükséges, mellyel az adatkezeléshez szükséges hozzájárulást megadottnak tekintjük. Az adatokat kizárólag a dokumentum készítéséhez kapcsolódó véleményezéssel összefüggésben kezeljük. Az adatkezeléshez kapcsolódó bővebb tájékoztatás elérhető a www.csepel.hu oldalon, valamint a lakossági fórumon.

 

Az ITS és Koncepció felülvizsgálata a 419/2021.(VII.15.) Kormányrendelet alapján a 314/2012. (XI. 08.) Kormányrendeletben szabályozott módon, a partnerségi egyeztetés folyamata a Kormányrendelet és a partnerségi egyeztetés szabályairól szóló 7/2017. (III. 01.) önkormányzati rendelet szerint történik.