Nyomtatás

Tájékoztatás barnakőszén támogatás igényfelmérésről

Kategória: Közérdekű 2022. szeptember 20. kedd, 11:33

korcimer kiemeltA jelentősen megemelkedett energiaárak sok háztartást érintenek, éppen ezért az önkormányzatokon keresztül felmérés indul, hogy lakóhelyeken hány háztartásban van széntüzelésre alkalmas fűtőberendezés, és ezek mekkora mennyiségű barnakőszenet igényelnének.

 

Kerületünkben sincs ez másként, éppen ezért a csepeli önkormányzat is felméri, hogy kik azok, akik igényelnének barnakőszenet. Ők ezen a formanyomtatványon jelezhetik esetleges igényüket szeptember 30-ig.

 

Az igénylés feltételei:

 

-háztartás alatt a szociális igazgatásról és szociális ellátásokról szóló 1993. évi III. törvény 4. § (1) bekezdése alapján az egy lakásban együtt lakó, ott bejelentett lakóhellyel vagy tartózkodási hellyel rendelkező személyek közössége értendő.

-egy háztartással összefüggésben egy személy élhet igénybejelentéssel, mely személy bejelentett lakhelye, illetve tartózkodási helye az adott háztartás.

-egy háztartás által bejelenthető barnakőszén igény legfeljebb a következő fűtési szezonban várhatóan felhasznált tüzelőanyag mennyisége lehet.

 

Az igénylés leadható:

 

- online: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen

 

- személyesen: Budapest XXI. Kerület Polgármesteri Hivatal, 1211. Budapest Szent Imre tér 10. szám alatt a portán, zárt borítékban

 

Fontos: az adatgyűjtés nem jelent későbbi automatikus támogatást.

 

 

pdfBarnakoszen_igenyfelmeres_Csepel_adatkezelesi_tajekoztato.pdf

Utoljára frissítve: 2022. szeptember 20. kedd, 12:56