Illegális hulladéklerakatot számolt fel a Városgazda

Kategória: Közérdekű 2022. július 12. kedd, 11:59

Feherakac utca 3Az Akácfa utcai Kiserdőnél, a Fehérakác utcában ismét jelentős mennyiségű illegális hulladéklerakatot számolt fel a Csepeli Városgazda.

A kerület évente több száz millió forintot költ az illegális szemetelők elleni harcra, akiknek az sem szegi kedvüket, hogy már jó néhány elkövetőt előállítottak a hatóságok. Az illegális szemétlerakás az egyik legsúlyosabb szabálysértés. A csepeli közterület-felügyelet tettenérés esetén értesíti a rendőrséget, akik akár több százezer forintra is büntethetik az elkövetőket. Segítségükre lehetnek a lakók, akik értesíthetik őket (A csepeli közterület-felügyelet 0-24 óráig hívható telefonszáma: 278-0150) ,valamint bizonyító erejűek a térfigyelő kamerák felvételei, amelyek a környezet szennyezőiről készülnek.

 

 A Városgazda munkatársai a 3 köbméternyi hulladék elszállításával már végzett. Csepelen egyébként működik hulladéklerakat. Az FKF hulladékudvara a Mansfeld Péter utca 86. szám alatt található, ide hétfőtől szombatig vihetik el a szemetet.