Nyomtatás

Fontos információk a nyári napközis táborról Kiemelt

Kategória: Közérdekű 2022. május 31. kedd, 13:11

TBE 7685A hamarosan beköszöntő nyári szünet idején három helyszínen várja a csepeli iskolásokat az önkormányzat hagyományos napközis tábora július 4-e és augusztus 19-e között. A turnusokat a Hollandi úti Sport-, Szabadidő- és Rendezvényközpontban, a tavaly megújult Csepeli Napközis Táborban (Hollandi út 18.), és a Mészáros Jenő óvoda Vénusz utcai telephelyén szervezik.

A korábbi évekhez hasonlóan a szülőket az általános iskolák Kréta rendszerén tájékoztatják a részletes táborozási tudnivalókról. Ügyeletet naponta a táborok helyszínén reggel 6 órától 8 óráig, valamint délután 16 órától 17 óráig biztosítanak. A programokat mindennap 8 órától 16 óráig csoportos foglalkozásokban tartják. A nagyobbak csak szülői engedéllyel érkezhetnek és távozhatnak a tábor területéről.

 

A táborozási időszakon kívül a nyári vakáció többi napjára gyermekek felügyeletét az iskolák látják el június 16. és július 1. között, valamint augusztus 22. és augusztus 31. között. Erre az időszakra étkezést is lehet igényelni. A városvezetés által támogatott táborban a csepeli lakóhellyel rendelkező iskolás gyermekek, valamint másik kerületben, településen élő, de csepeli iskolába járó tanulók vehetnek részt.

 

Étkezési díjak

 

A napi háromszori étkezésért fizetni kell, azonban a teljes tábori időszakban a programok ingyenesek. Az ellátás a csepeli lakcímmel rendelkező iskolásoknak napi 760 forint, a kerületen kívüli gyermekek részére fizetendő térítési díj napi 1119 forintba kerül. Az első hétre a befizetés a tábori helyszíneken lehetséges június 21. és június 22. napján 7-17 óráig.

 

Ebédbefizetések helyszíne: a Hollandi úti táborok esetében a Csepeli Napközis Táborban (Hollandi út 18.), a sajátos nevelési igényű gyermekek részére a Mészáros Jenő Óvoda, Általános Iskola és EGYMI Vénusz utcai (Vénusz u. 17/A) épületében történik.

 

Az étkezési díjak átutalással is fizethetők legkésőbb június 14-éig. Ezután készpénzes fizetés lehetséges a tábori helyszíneken. Erről részletes tájékoztatást az iskolák weboldaláról letölthető jelentkezési lapon találnak az érdeklődők.

 

Étkezések lemondása: az igénybevétel előtti napon legkésőbb 10 óráig telefonon lehetséges.

 

Csepeli Napközis Tábor (Hollandi út 18.): 06-70-661-7001

 

Sport-, Szabadidő és Rendezvényközpont: 06-70-661-7002

 

Mészáros Jenő óvoda Vénusz utcai telephelye: 06-70-661-7008

 

A táborban való részvételre a jelentkezéseket június 3-áig várják elsősorban elektronikus úton a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre. A jelentkezési lap azonban leadható a gyermek iskolájának portaszolgálatán is.

 

Bővebb információ: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

Varga Erika táborvezető: 06-20-265-1204

 

Utoljára frissítve: 2022. május 31. kedd, 13:26