Oltási akcióhét a Tóth Ilonában is

Kategória: Közérdekű 2021. december 30. csütörtök, 10:27

tiesz33Az eddigi oltási akciók sikerére és az omikron vírusvariáns magyarországi megjelenésére tekintettel januárban több oltási akció is lesz a kórházi oltópontokon és a járási székhelyek szakrendelőiben, köztük a Tóth Ilona szakrendelőben, amikor ismét előzetes időpontfoglalás nélkül és helyszíni regisztrációval lehet majd kérni az oltást.

Emellett az Országos Oltási Munkacsoport a háziorvosokat is felkéri arra, hogy a rendelési időben végzett oltásokon túl, ők is tartsanak kifejezetten oltási akciónapokat.

 

A Tóth Ilona szakrendelőben januárban minden csütörtökön és pénteken délután 14.00 órától 18.00 óráig, illetve minden szombaton délelőtt 10.00 órától este 18.00 óráig előzetes időpontfoglalás nélkül, helyszíni regisztrációval lesz elérhető az oltás.

 

 A háziorvosok is folytatják az oltást a rendelési időben, és őket emellett arra kérik, hogy legalább egy januári péntek délután és szombaton is oltsanak előzetes bejelentkezés nélkül. Ha a háziorvos vállalja, akkor természetesen nem csak egy, hanem akár négy alkalommal is tarthat oltási akciót. Kérjük a tisztelt csepelieket, érdeklődjenek háziorvosuknál!