Ezek a nyári táborok indulnak az önkormányzat támogatásával

Kategória: Közérdekű 2021. május 17. hétfő, 15:56

DJI 0601Június 19-e és augusztus 27-e között összesen 81 alkalommal lesz táborozási lehetősége a csepeli gyerekeknek, tudta meg portálunk. Mutatjuk a részleteket!

A Királyerdei Művelődési Ház nyári tehetséggondozó táborai az önkormányzat cége, a Csepeli Városkép Kft. szervezésében indulnak el hét turnusban. Ezek közül lesz, amelyik a Királyerdei Művelődési Házban, a Szabó Magda Közösségi Térben kerül megrendezésre, de olyan tábor is várható, amelyik a Radnóti Miklós Művelődési Házban vagy a Rákóczi kert – Családok Parkjában várja a gyerekeket.

A tehetséggondozó nyári táborok kapcsán az első táborozási lehetőség június 28 és július 2 között lesz. A 25 fős turnusok ötnaponta váltják egymást és a nyár végéig összesen 175 gyermeknek tudnak lehetőséget biztosítani.

A Fitt Jövő Alapítvány népszerű nyári táborai (hét turnus összesen) a Rákóczi Kertben lesznek megtartva. A 25 fős és ötnapos táborok június 21-én indulnak és két hét szünet kivételével egészen augusztus 19-ig tartanak.

Az ugyancsak közkedvelt Király Team tanoda táborai a II. Rákóczi Ferenc út 90 alatt kerülnek megrendezésre. A Team folyamatosan, már június 14-től elindítja tízfős táborait, amelyekből tizenegyet terveznek, ezek augusztus 27-ig tartanak. Míg a Fitt Jövő Alapítvány a nyár alatt összesen 175 gyermeknek, addig a Király Team összesen 110 tanulónak tud táborozási lehetőséget biztosítani.

A sportintegrációs táborok (Partner Verseny és Szabadidő Sportegyesület) táborai a Vénusz utca 33 alatt egész nyáron, június 14-e és augusztus 27-e között kerülnek megrendezésre. A 10 fős turnusok ötnaponta váltják egymást, összesen 110 gyermeket tudnak fogadni.

A Csepeli Gyermekekért Alapítvány művészeti tábora idén csak 1 db ötnapos tábort szervez 20 főnek a Sport Szabadidő és Rendezvény Központban (Hollandi út 8.) június 21-e és június 25-e között.

Lesz nyolc Kajak-kenu nyári sporttábor is a Hollandi út 16 alatt. A 25 fős turnusok a nyár végéig összesen 200 gyermeknek okozhat felhőtlen örömet. Ezek az ötnapos táborok június 21-én indulnak, az utolsónak augusztus 13-án lesz vége.

Az öttusa sporttáborok a Hollandi út 14. alatt (Csepeli Strandfürdő és uszoda) kerülnek megrendezésre a nyáron négy alkalommal, alkalmanként 50 fővel. A turnusonként ötnapos táborozás augusztus 2-án indul és augusztus 27-ig tart. Az Öttusa fizetős sporttáborai ugyanakkor már június 14-én elindulnak és egészen július 30-ig tartanak. Itt hét turnusban összesen 350 gyermeknek lehet sportolni, kikapcsolódni, turnusonként 50 fővel.

A CSUSE sporttáboraira a Hollandi út 18. szám alatt idén három alkalommal van lehetőség július 5-e és július 23-a között. A népszerű tábor összesen 90 gyermeknek, turnusonként 30 főnek tud lehetőséget biztosítani. A Harry Potter tábor viszont csak egyszer lesz, július 12 és július 16-a között mintegy 30 fővel a Rákóczi Kertben.

Akiket viszont Kollek Ágnes edzései érdekelnek, azok június 14-től augusztus 6-ig vehetnek ezeken részt a nyáron a Csepeli Strandon. Itt fontos, hogy a 8 alkalommal megrendezésre kerülő turnusok összesen 160 embert tudnak fogadni, turnusonként 20-at. A foglalkozások hétfőn, szerdán és pénteken délelőtt 10 és 11 óra között, kedden és csütörtökön pedig 14 óra és 15 óra között vannak.

Csak reggelente, 7.30 és 9 óra között lesznek a Budapest Honvéd SE edzései is a Csepeli strandon. Itt 6 turnust terveznek július 19-től augusztus 27-ig.

A nagy nyári napközis táborok a hamarosan elkészülő új Napközis táborban (Hollandi út 18.) és Sport Szabadidő és Rendezvény Központban (Hollandi út 8.) kerülnek megrendezésre. Az összesen hét turnusosra tervezett foglalkozásokat a jelentkezők függvényében tartják meg július 5-e és augusztus 19-e között.

A kétturnusos (20-20 fő) Csepel tábor a Csete Balázs utcai Családsegítő Közösségi Házban lesz június 21-e és 25-e között, valamint július 19 – július 23 között, míg a 30 főnek lehetőséget biztosító Balaton tábor augusztus 9 és augusztus 13 között zajlik majd.