Nyomtatás

Fokozatosan nyitnak a csepeli intézmények

Kategória: Közérdekű 2021. május 05. szerda, 12:27

182312455 4513346992012190 7768397326191002737 nAz oltási program előrehaladottsága lehetőséget ad most nekünk a fokozatos nyitásra – jelentette be Borbély Lénárd polgármester a Facebook oldalán.

Május 10-től a Csepeli Városkép Kft. intézményei ‒ Csepel Galéria, Királyerdei Művelődési Ház, Radnóti Miklós Művelődési Ház, Szabó Magda Közösségi Tér, Nyugdíjas Közösségi Ház, Rákóczi Kert ‒ Családok Partja ‒ megnyitnak, lehetővé téve ezzel a látogatók épületen belüli fogadását.

Fontos, hogy csak azok látogathatják az intézményeket, akik rendelkeznek védettségi igazolvánnyal. A plasztikkártyát és a személyazonosságot igazoló fényképes igazolványt a munkatársak ellenőrzik belépéskor. Ez vonatkozik a tanfolyamot tartókra, illetve a gyermeküket programra kísérő szülőkre is. Erre az Önök és az ott dolgozók biztonsága érdekében van szükség.

A távolságtartásra továbbra is figyelni kell, a maszkviseléssel kapcsolatban pedig az adott házak adnak információt. Részletesebb információkért az adott intézmény közösségi oldalát keressék fel, illetve telefonáljanak. A Humán Szolgáltatások Igazgatósága Vereckei utcai Gondozási Részlege, illetve a Simon Bolivár sétányon lévő Idősek Nappali Ellátója védettségi igazolvány bemutatásával május 10-től ismét igénybe vehető. Ugyanezen a napon nyit s a szokásos rendben működik a HSZI Völgy utcai Fogyatékos Nappali Intézménye is.