Nyomtatás

Zárva tart a Polgármesteri Hivatal

Kategória: Közérdekű 2021. március 05. péntek, 12:41

korcimerTisztelt Ügyfeleink!

Bizonyára Önök is követik a híradásokat a koronavírus járvánnyal kapcsolatban, különös tekintettel a 2021. március 08. napjától életbe lépő szigorításokra.

Budapest XXI. Kerület Csepel Önkormányzata és intézményei mindent megtesznek a koronavírus elleni védekezés érdekében, azonban a járvány terjedésének megelőzéséhez, illetve eredményes megfékezéséhez szükség van az Önök együttműködésére is, melyet ezúton is köszönök.

2021. március 08. napjától 2021. március 22. napjáig a Polgármesteri Hivatal zárva tart, ideértve a 1211 Budapest, Kossuth Lajos u. 65. szám alatti telephelyet (Főépítészi Iroda) is.

Ügyfélfogadás nincs, kivétel az Anyakönyvi Irodát és a Hagyatéki Csoportot, ahol az ügyfélfogadás előre egyeztett időpontban továbbra is lehetséges. Az anyakönyvi (pl.: házasságkötés és anyakönyvi kivonat kiadása) és hagyatéki ügyek tekintetében az ügyintézés a mindenkori járványügyi szabályok szerint folyik.

A Családtámogatási Iroda tekintetében lehetőség van a kérelmeket a Hivatal Petz Ferenc utcai bejárata felől egy gyűjtőládába bedobni, melynek a kiürítéséről hetente gondoskodunk.

A kérelmek kitöltése kapcsán segítséget a 06-70/505-6324 telefonszámon kaphatnak.

Elérhetőségeink a következők:

Ügyfélkapun, cégkapun keresztül - KRID azonosító: 101112735

E-mailen:

 • adóügyi iroda:Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
 • hagyatéki csoport: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
 • családtámogatási iroda: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
 • anyakönyvi csoport: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
 • KCR csoport Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
 • főépítészi iroda: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
 • városrendezésI iroda:Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

(környezetvédelem, utak, közterülethasználat):

 • intézményfelügyelet (oltások): Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
 • jogi csoport (társasházak): Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
 • kereskedelemi csoport: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
 • birtokvédelem:Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Halaszthatatlan ügyekben a 06-1-427-6100-as központi telefonszámon a call-center munkaidőben továbbra is elérhető.

Hivatalunk mindent megtesz annak érdekében, hogy az elektronikus úton érkezett kérelmek, beadványok ügyintézése továbbra is folyamatos legyen.

Különösen kiemelt fontosságú ügyekben egyedi ügyintézési rend lehetséges.

A koronavírus elleni védekezés minden állampolgárnak feladata, kötelezettsége, ennek érdekében kérem kísérjék figyelemmel a kormányzati szervek és az operatív törzs iránymutatásait, és a szerint járjanak el.

Együttműködésüket és megértésüket köszönjük!

Budapest, 2021. március 05.

dr. Szeles Gábor

jegyző

 

Utoljára frissítve: 2021. március 05. péntek, 18:32