Elkapták a buszon késelő férfit

Kategória: Közérdekű 2021. február 26. péntek, 12:18

 

153684712 4303256843021207 5344265245724403122 nTegnap egy férfi egy csepeli várakozó buszon sebesítette meg egy nő arcát, valószínűleg a rajta lévő SZFE-s maszkot akarta róla levágni. A nőt kórházba szállították, nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedett.

A rendőrök a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható férfit pár órán belül azonosították, Ó. Bence ellen elfogatóparancsot adtak ki, majd nyolc órán belül elfogták a 37 éves férfit. A BRFK Nyomozó Főosztály közösség tagja elleni erőszak bűntett és súlyos testi sértés kísérlet bűntett gyanúja miatt folytat eljárást – olvasható a rendőrség honlapján, ahol egy videót is közöltek az elfogásról.

 

Borbély Lénárd csepeli polgármester is megszólalt a történtek után:

 

Ma reggel a Szent Imre téren várakozó 151-es buszon szóváltást követően egy férfi – feltehetőleg késsel – megsebezte egy nő arcát, feltehetőleg azért, mert Free SZFE maszkot viselt. A megsérült utas könnyű sérülést szenvedett. A feltételezett elkövető a helyszínről elmenekült, de később elfogták.

 

Szeretném felhívni a figyelmet, hogy a legélesebben elítélek minden erőszakos cselekményt közösségünk bármelyik tagja ellen mind nemre, fajra vallásra való tekintet nélkül, mind pedig politikai hovatartozástól függetlenül. Demokráciánk lényegét éppen az adja, hogy mindenkinek joga van a véleményét kifejezni.

 

Mielőbb felépülést kívánok a sérültnek!

 

– fogalmazott a Facebook oldalán.

   Copyright © 2015 Csepel.hu | Impresszum | Adatvédelmi szabályzat | Csepel.hu webmail