Gázvezetékfelújítást végeznek a Csille utca és a Kőrösi Sándor utca közti lakótelepen

Kategória: Közérdekű 2020. június 20. szombat, 11:15

csilleTisztelt Csepeli Lakosok!

Az NKM Földgázhálózati Kft. megbízásából a Solymárgáz Kft. a Csille utca és a Kőrösi Sándor utca által közre zárt lakótelep környezetében gázvezeték rekonstrukcióját kezdi. A kivitelezés június 22-től előreláthatólag augusztus 13-ig tart.

Az itt található gázvezeték elöregedett, műszaki állapota jelentősen leromlott, az utolsó felújításra 1975-ben került sor. A rekonstrukció a lakosság gázellátásának biztosítása okán szükséges.

A beruházás időtartama alatt az alábbi forgalmi korlátozásokra kell készülni:

  1. ütem: Kőrösi Sándor utca Juharos utca – Csille utca szakaszán az egyik forgalmi sáv lezárásra kerül. A Kőrösi Sándor utcát egyirányúsítani szükséges a Juharos utca – Csille utca között, a Csille utca irányába.
  2. ütem: A Kőrösi Sándor utca – Csille utca csomópontja környezetében sávlezárásra kell készülni, a Csille és a Kőrösi Sándor utca felől egyaránt. A Kőrösi Sándor utca Juharos utca – Csille utca szakaszán az egyirányú forgalmi rend az 1. ütemhez hasonlóan fennmarad.
  3. ütem: Csille utcában, a Tesco épületével szemközti parkoló lezárása szükséges, továbbá a Csille utca Kőrösi Sándor utca – Szent László utca szakaszán egyirányú forgalmi rend kerül bevezetésre, a Szent László utca felé.
  4. ütem: A kivitelezés ezen ütemben a Kőrösi Sándor utca – Szent László utca közötti lakótelep környezetében, leginkább zöldterületen, kis részben járdán történik. Tekintettel a munkagödrökre, kiemelt figyelmet kérünk az erre közlekedő gyalogosoktól!
  5. ütem: Az Acélmű utca 5. számú ingatlan előtti az útpálya szakasz felbontása szükséges. Egy ütemen belül kizárólag egy forgalmi sáv lezárása történik. A két irányú forgalom végig fenntartható.

Az itt élő lakosságtól, az arra közlekedőktől fokozott figyelmet és megértést kérünk!

   Copyright © 2015 Csepel.hu | Impresszum | Adatvédelmi szabályzat | Csepel.hu webmail