Fontos információk az óvodai beiratkozásról

Kategória: Közérdekű 2020. április 02. csütörtök, 14:18

korcimerA koronavírus terjedése okán kihirdetett veszélyhelyzet miatt a 2020/2021-es nevelési évre történő óvodai beiratkozás a köznevelésért felelős miniszter határozata alapján az alábbiak szerint történik a Csepeli Csodakút Egyesített Óvodában.

Azok a szülők, akik óvodakötelezett gyermekük lakóhelye, tartózkodási helye szerinti kötelező felvételt biztosító (körzetes) óvodába szeretnék járatni gyermeküket, azoknak nem kell beiratkozni, mert az óvoda hivatalból felveszi a gyermekeket 2020. április 21-ig.

 

Erről az óvoda értesítést küld a szülőnek/törvényes képviselőnek postai, vagy elektronikus úton. (Kérjük, hogy a www.cseo.hu honlapunkon önként adják meg elektronikus elérhetőségüket.)

 

Amennyiben a gyermeket nem a kötelező felvételt biztosító (körzetes) tagóvodába kérik szülei/törvényes képviselői beíratni, abban az esetben 2020. április 17-ig az alábbi módokon jelezheti beiratkozási szándékát:


- A www.cseo.hu - honlapon keresztül kitölthető és online beküldhető nyomtatvány útján.


- A nyomtatvány kinyomtatása után, kitöltve, aláírva, szkennelve vagy kép formátumban, e-mailben lehet eljuttatni a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre.


- Személyesen a választott tagóvodában be lehet nyújtani a jelentkezést 2020. április 08-án és 15-én (szerdai) napokon 8-12 óra között. Telefonon Kállai Adrienn 0670 682 4414 szintén ezeken a szerdai napokon nyújt segítséget.

 

Az adatok megadása során különösen figyelni kell arra, hogy a gyermek lakcímkártyáján szereplő lakóhely szerinti kötelező felvételt biztosító óvodát meg kell adniuk.

 

• Az intézmény 2020. április 30-ig dönt az tagóvoda körzetébe nem tartozó gyermekek felvételéről, írásban értesíti a szülőt/törvényes képviselőt, valamint a kötelező felvételt biztosító tagóvoda vezetőjét.

 

• A sajátos nevelési igényű gyermekek esetében az óvoda az ellátást biztosító tagóvodák férőhelyeinek függvényében, Kohári Márta (06/20424 5657, e-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.) SNI koordinátor javaslata alapján, a szakértői bizottságok által történő óvodakijelölést követően, 2020. április 28-ig, írásban értesíti a gyermeket nevelő szülőt/törvényes képviselőt a gyermek felvételéről.

 

 

Forrás: https://www.facebook.com/borbely.lenard.csepel/

Utoljára frissítve: 2020. április 02. csütörtök, 14:37

   Copyright © 2015 Csepel.hu | Impresszum | Adatvédelmi szabályzat | Csepel.hu webmail