Változások az elkövetkezendő időszakban az önkormányzati ügyintézésben Kiemelt

Kategória: Közérdekű 2020. március 12. csütörtök, 15:00

korcimerTisztelt Ügyfeleink!

A Magyar Kormány veszélyhelyzetet hirdetett ki 2020. március 11. napja 15:00 órától hatályba lépett a 40/2020. (III.11.) számú rendeletével.

Bizonyára Önök is követik a híradásokat a koronavírus járvánnyal kapcsolatban. A járvány terjedésének megelőzésében, illetve megfékezésében az egyéneknek komoly szerepük van.

Tisztelettel kérjük ezért ügyfeleinket, hogy a Polgármesteri Hivatal irodáival kapcsolatos ügyeiket lehetőség szerint elsősorban az interneten vagy telefonon intézzék az elkövetkező időszakban. Amennyiben a személyes ügyintézés elkerülhetetlen, halaszthatatlan, a munkatársaink természetesen készséggel állnak rendelkezésükre, ez esetben kérem, belépés után használják a bejárat mellett kihelyezett kézfertőtlenítő szert.

Továbbá a 41/2020. (III.11.) számú kormányrendelet 4. § d) pontja alapján: „zárt helyen 100 főnél több személy, nem zárt helyen pedig 500 főnél több személy részvételével rendezvény tartása tilos, azzal, hogy e korlátozás érvényesítése a rendező, valamint a helyiség üzemeltetőjének a felelőssége.”

Ezzel kapcsolatban szeretném felhívni Tisztelt Ügyfeleink figyelmét, hogy az anyakönyvvezetőink az előjegyzett házasságkötéseket lebonyolítják, de kérek minden házasulandót, hogy a házasságkötésen részt vevő személyek számát úgy alakítsák, szervezzék, hogy a Polgármesteri Hivatal Nagytanácstermében egyszerre, egy időben legfeljebb 100 fő lehet jelen.

Budapest XXI. Kerület Csepel Önkormányzata és intézményei mindent megtesznek a koronavírus elleni védekezés érdekében, azonban az a járvány terjedésének megelőzéséhez, illetve eredményes megfékezéséhez szükség van az Önök együttműködésére is, melyet ezúton is köszönök.

           

Jelen intézkedések visszavonásig érvényesek.

Budapest, 2020. március 12.

dr. Szeles Gábor

jegyző

Utoljára frissítve: 2020. március 13. péntek, 11:55

   Copyright © 2015 Csepel.hu | Impresszum | Adatvédelmi szabályzat | Csepel.hu webmail