2019. évi ebösszeírás Budapest XXI. kerületben Kiemelt

Kategória: Közérdekű 2019. december 11. szerda, 10:42

ebosszeiras

2019. ÉVI EBÖSSZEÍRÁS BUDAPEST XXI. KERÜLETBEN

FELHÍVÁS A KERÜLETI EBTARTÓK, EBTULAJDONOSOK FELÉ

KÖTELEZŐ ADATSZOLGÁLTATÁSRA

Tisztelt Ebtartók, Ebtulajdonosok!

Tájékoztatjuk a csepeli ebtartókat, ebtulajdonosokat, hogy a törvényi kötelezettségének eleget téve Budapest XXI. Kerület Csepel Önkormányzata 2019. évben ismét ebösszeírást végez.

A kerületben tartott minden eb tartója, tulajdonosa az ebösszeíráskor köteles a törvényben meghatározott adatokat a kerületi önkormányzat rendelkezésére bocsátani. A mikrochippel ellátott és az állatorvosnál korábban bejelentett, a központi nyilvántartásban már szereplő, valamint a 2013. évi és 2016. évi ebösszeírás alkalmával már bejelentett ebeket is újból be kell jelenteni! Kérjük, hogy adatszolgáltatási kötelezettségüknek 2020. február 28-ig tegyenek eleget.

Az ebösszeírás során önbevallással, minden egyes kutyáról külön szükséges az adatszolgáltatási kötelezettségüknek eleget tenni, amit teljesíthetnek:

-     Online adatlap kitöltésével:

Az E-önkormányzat portál oldalán az önkormányzati ASP-rendszeren keresztül. Az online ügyintézéshez Ügyfélkapus azonosítás (Ügyfélkapu) szükséges. Az online adatlap elérhetősége: https://ohp-20.asp.lgov.hu/nyitolap

-     Vagy hagyományos papíralapú adatszolgáltatással, adatlap nyomtatványon:

Az ebösszeíró adatlap beszerezhető Budapest Főváros XXI. Kerület Csepeli Polgármesteri Hivatal portáján (1211 Budapest, Szent Imre tér 10.), valamint a Hivatal Budapest XXI., Kossuth Lajos u. 65. szám alatti iroda portáján, hivatali időben (H: 8:00 – 18:00, K, Cs: 8:00 – 16:00, Sze: 8:00-16:30, P: 8:00 – 12:00), valamint ide kattintva tölthető le.

A papíralapú nyomtatvány beküldhető

-     elektronikus úton (szkennelve) az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre, vagy

-     postai úton a Budapest Főváros XXI. Kerület Csepeli Polgármesteri Hivatal Városrendezési Iroda, 1751 Budapest, Pf.: 85. levelezési címre, vagy

-     személyesen is leadható a Hivatal fenti elérhetőségén, hivatali időben.

Felhívom az ebtartók figyelmét, hogy az adatszolgáltatás az állatok védelméről és kíméletéről szóló 1998. évi XXVIII. törvény 42/B. § (5) bekezdése alapján kötelező! Az adatszolgáltatási kötelezettség elmulasztása állatvédelmi bírságot vonhat maga után. A bírság legkisebb összege az állatvédelmi bírságról szóló 244/1998. (XII.31.) Kormányrendeletben foglaltak alapján 30.000 Ft!

További tájékoztatásért a Környezetvédelmi Csoport ügyintézőihez fordulhatnak a 427-6100 /286 vagy /287 mellék telefonszámon, vagy az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen.

Köszönjük az adatszolgáltatás során szíves együttműködésüket.

                                                                                                                      Dr. Szeles Gábor

                                                                                                                                  jegyző

Utoljára frissítve: 2019. december 12. csütörtök, 09:44

   Copyright © 2015 Csepel.hu | Impresszum | Adatvédelmi szabályzat | Csepel.hu webmail