Súlyos baleset az Iskola térnél

Kategória: Közérdekű 2019. szeptember 10. kedd, 09:43

 

buszbaleset

Hárman súlyosan, négyen pedig könnyebben megsérültek abban a balesetben, amely szeptember 8-án a kora esti órákban történt az Iskola térnél. Egy minden bizonnyal szabályosan közlekedő autóbusznak ütközött egy személygépkocsi. A sérülteket a helyszíni ellátásukat követően kórházba szállították, az állapotuk kielégítő – mondta Bodnár Szandra, az Országos Mentőszolgálat kommunikációs munkatársa. Úgy tudjuk, hogy az egyik súlyosan sérült egy négyhónapos kismama.

 

A helyszínen egy szemtanú számolt be arról, hogy a Kölcsey utcában egy autóbusz haladt Csepel belvárosa felé, amikor az Akácfa utcából egy személygépkocsi kihajtott elé úgy, hogy nem adta meg az elsőbbséget. Az ütközés következtében az autó kirepült a Kölcsey utca szélére, és kidöntött egy közvilágítási oszlopot. Az autóbusznak az eleje összeroncsolódott.

 

A helyszínre hat mentőegységet riasztottak, valamint több tűzoltó és rendőrségi jármű érkezett. A műszaki mentés idejére a környéket lezárták, a kidöntött közvilágítási oszlopot visszahelyezték a helyére. A Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a baleset körülményeit büntetőeljárásban vizsgálja, de gyanúsítottként egyelőre még senkit nem hallgattak ki. Jelenleg a büntetőjogi felelősség tisztázása folyik – közölte érdeklődésünkre a BRFK kommunikációs igazgatósága.

 

Képanyag forrás: Csepel Info

Utoljára frissítve: 2019. szeptember 10. kedd, 10:00

   Copyright © 2015 Csepel.hu | Impresszum | Adatvédelmi szabályzat | Csepel.hu webmail