Köszönetnyilvánítás a strand dolgozóinak és a vezetőségnek

Kategória: Közérdekű 2019. szeptember 04. szerda, 14:09

 

villamcsapas

A napokban személyesen köszönték meg az érintettek a csepeli strand vezetőjének, Vinkovics Norbertnek, hogy július 28-án megmentették az életüket a fürdő felkészült szakemberei. Mint ismeretes, aznap délután két villámcsapás is érte a fürdő területét, egy 14 éves fiút és keresztapját, egy 47 éves férfit kellett újraéleszteni.

 

 

 

 

 

 

 

 

Megírtuk: aznap a strand vezetősége a lehető legszakszerűbben járt el. Amikor a fürdő munkatársai észlelték a vihar közeledtét, a biztonsági szolgálat segítségével megkezdték a fürdőzők kiterelését a medencékből, és a strand kiürítését. Az első villámcsapás egy fát ért, ami alatt éppen a 14 éves fiú és a keresztapja tartózkodott. Közvetlenül ez után még egy villámcsapás jött, ami egyenesen az egyik medencébe csapódott. Szerencsére – a strand előrelátó dolgozóinak köszönhetően – nem volt már benne senki, mert az ott dolgozók kiküldték a vendégeket a vízből, és kérték, hogy az öltözők felé sétáljanak. Enélkül tömegszerencsétlenség történt volna, és a villámsújtotta fa alatti sérültekkel sem tudnak időben foglalkozni.

 

A fiúnál azonnali újraélesztésre volt szükség. A strand egészségügyi szolgálata azonnal munkához látott, miközben a mentőket is riasztották. A mentés mindvégig gyorsan és szakszerűen folyt. A két sérültet már úgy tudták a mentők elszállítani, hogy állapotuk stabilizálódott.

 

Az érintettek szívhez szóló ajándékkal köszönték meg a segítségnyújtást.

Utoljára frissítve: 2019. szeptember 04. szerda, 14:19

   Copyright © 2015 Csepel.hu | Impresszum | Adatvédelmi szabályzat | Csepel.hu webmail