Visszaköltöztek az orvosok a Táncsics utcai rendelőbe

Kategória: Közérdekű 2019. augusztus 23. péntek, 09:06

rendelo

A kívül-belül megújult Táncsics Mihály utcai rendelőben a megszokott rendelési időben dolgoznak tovább azok a háziorvosok, akik a felújítás idején – ideiglenesen – a gyári rendelőben voltak. Értesülésink szerint dr. Szász Tamás időközben nyugdíjba vonult, így őt egyelőre helyettesítik. A Csikó sétány 9. szám alatti háziorvosi és pszichiátriai szakrendelő, valamint a Táncsics Mihály utcai háziorvosi rendelő még 2017-ben nyert támogatást az Európai Unió Környezeti és Energiahatékonysági Programjából energiahatékonysági felújításra.

 

A rendelőknél hőszigetelő üvegezésű, műanyag nyílászárókat építettek be. Az épületek külső felújítása mellett az önkormányzat saját forrásból a rendelők belső tereit is megújította. Ez – többek között – a burkolatok, vizesblokkok, gépészeti berendezések cseréjét, öltöző és fektető kialakítását jelentette. Megtörtént a légkondicionáló berendezések, az álmennyezet cseréje, a betegirányító rendszer kiépítése, a belső felületek festése.

2010 után Csepel egyike volt azoknak a településeknek, amelyek elsőként vezették be a méhnyakrák elleni HPV-oltást. Az elmúlt években megújult a Szent István úti háziorvosi rendelő és a csepeli tüdőszűrő épülete is, a szakrendelőben pedig a légkondicionálást kellett beépíteni. A szakrendelő belső tereinek festése jelenleg is tart.

 

Utoljára frissítve: 2019. augusztus 23. péntek, 10:02

   Copyright © 2015 Csepel.hu | Impresszum | Adatvédelmi szabályzat | Csepel.hu webmail