A Csepeli Építési Szabályzat módosításának partnerségi egyeztetéséről

Kategória: Közérdekű 2019. július 05. péntek, 13:39

korcimerBudapest XXI. Kerület Csepel Önkormányzata Képviselő- testülete a 40/2019. (II. 28.) Kt. határozatával kezdeményezte a Budapest XXI. Kerület Csepel Építési Szabályzatáról szóló 24/2018. (X. 26.) önkormányzati rendelet (továbbiakban: CSÉSZ) módosítását.

A módosítás a CSÉSZ alkalmazása óta szerzett tapasztalatok alapján a rendelkezések egyértelműbbé tétele, a várható fejlesztések segítése, valamint jogharmonizáció érdekében szükséges. A módosítás széles körű társadalmi bevonással és a nyilvánosság biztosításával történik, melynek során az önkormányzat partnerségi egyeztetésre bocsátja a CSÉSZ módosításának elkészült tervezetét. A partnerségi egyeztetés keretén belül a Csepeli Polgármesteri Hivatal Főépítészi Irodája

LAKOSSÁGI FÓRUMOT RENDEZ 2019. július 15-én, hétfőn, 16.30 órakor.

Helyszín: Polgármesteri Hivatal Nagytanácsterme (Szent Imre tér 10. fszt.)

A lakossági fórumon való részvételi szándékot kérjük előzetes bejelentkezéssel jelezni a lenti elérhetőségeken. A bejelentkezéssel a résztvevő tudomásul veszi, hogy a lakossági fórum nyilvános esemény, ahol kép- és hangfelvétel készülhet, melyhez hozzájárul. Tisztelettel felhívjuk a lakosság figyelmét, hogy a fórum kizárólag a napirendi ponttal kapcsolatos kérdésköröket érinti. A dokumentum a www.csepel.hu portálon megtekinthető július 7-étől.

A dokumentum partnerségi egyeztetése során észrevételeket, javaslatokat tehet a lakossági fórumon, vagy július 23-áig

  • személyesen: Budapest Főváros XXI. Kerület Csepeli Polgármesteri Hivatal Főépítészi Irodán ügyfélfogadási időben (Kossuth Lajos u. 65.), ahol a dokumentum papír alapon is megtekinthető,
  • postai úton: Budapest Főváros XXI. Kerület Csepeli Polgármesteri Hivatalnak címezve (1211 Budapest, Szent Imre tér 10.), vagy
  • elektronikus úton a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre küldve.

A véleményezéshez teljes név és lakcím megadása szükséges, mellyel az adatkezeléshez szükséges hozzájárulást megadottnak tekintjük. Az adatokat kizárólag a dokumentum készítéséhez kapcsolódó véleményezéssel összefüggésben kezeljük.

Az adatkezeléshez kapcsolódó bővebb tájékoztatás elérhető a www.csepel.hu oldalon, valamint a helyszínen. A CSÉSZ módosítása a településfejlesztési koncepcióról, az integrált településfejlesztési stratégiáról és településrendezési eszközökről, valamint egyes településrendezési sajátos jogintézményekről szóló 314/2012. (XI. 08.) Kormányrendeletben szabályozott módon ún. egyszerűsített eljárásrenddel, a partnerségi egyeztetés folyamata a Kormányrendelet és a partnerségi egyeztetés szabályairól szóló 7/2017. (III. 01.) önkormányzati rendelet szerint történik.

Utoljára frissítve: 2019. július 08. hétfő, 08:13

   Copyright © 2015 Csepel.hu | Impresszum | Adatvédelmi szabályzat | Csepel.hu webmail