Ingyenes komposztláda akció csepeli lakosok és intézmények részére

Kategória: Közérdekű csütörtök, 14 február 2019 09:44

korcimer 15A 2018-ban indult Csepeli Zöld Sziget Program keretében közterületeinken 2000 új fa telepítését kezdte meg az önkormányzat. Ezen felül több száz növendék gyümölcsfát, több ezer kerti cserjét, több tízezer virágpalántát osztottak szét ingyenesen a csepeli családok között. Idén is elindítják ingyenes komposztláda programjukat a ház körüli zöldhulladékok természetes újrahasznosítása érdekében. Igényeljen Ön is ingyenes komposztládát az önkormányzattól és vegyen részt lakókörnyezetének szebbé, jobbá tételében!

A komposztálási mintaprogram keretében 600 literes műanyag komposztáló edényt lehet igényelni ingyenesen. Jelentkezhetnek a kerület kertes házas (kerítéssel közrezárt) ingatlantulajdonosai, valamint intézmények (óvodák, iskolák) is. Azok jelentkezését várják, akik szívesen kipróbálnák a háztartási komposztálást, és a korábbi években nem vettek részt önkormányzati komposztálási pályázaton. Az elbírálás a beérkező igénybejelentések sorrendjében történik.

A kitöltött jelentkezési lap benyújtható: postán a Csepeli Városgazda Közhasznú Nonprofit Zrt. (1215 Budapest, Katona József u. 62-64.) címére, vagy személyesen az ügyfélszolgálati irodán, vagy a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen.

Jelentkezési határidő: 2019. március 20.

Bővebb felvilágosítás: Erdeiné Schuch Beáta Telefon: 1/277-7856 vagy 30/698-5921 E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Jelentkezési lap letölthető itt.

   Copyright © 2015 Csepel.hu | Impresszum | Adatvédelmi szabályzat | Csepel.hu webmail