Nyomtatás

Mikor jönnek a kéményseprők? A cikkből megtudja!

Kategória: Közérdekű péntek, 04 január 2019 09:10

kemenysepro2019. évi kéményellenőrzések tervezett üteméről a FŐKÉTÜSZ Fővárosi Kéményseprőipari Kft. az alábbi linken tájékoztatja a kerület lakosait.

http://kemenysepro.hu/wp-content/uploads/2019-tervezett-kemenyellenorzesek_kerulet-21.pdf

 

A Társaság fontosnak tartja felhívni a figyelmet arra, hogy az ütemterv tájékoztató jellegű, az a felmerülő külső körülmények tükrében változhat. A közlemény szerint annak érdekében, hogy az ingatlanokba történő bejutás a lehető legkevesebb gondot okozza, az ellenőrzés időpontjáról nemcsak az előírt hirdetményeken keresztül tájékoztatják ügyfeleiket, hanem a Társaság honlapján, a www.kemenysepro.hu oldalon a regisztrált ügyfelek akár e-mailben és SMS-ben is értesülhetnek az ellenőrzés pontos időpontjáról.

 

Az ingyenes szolgáltatás keretében azok, akik igényelték az elektronikus értesítést, 7 nappal az ellenőrzés előtt emlékeztető e-mailt kapnak, míg 3 nappal az ellenőrzés előtt SMS emlékeztetőt küldenek számukra az ellenőrzés időpontjával és az ellenőrzéssel érintett cím adataival. A Fővárosi Kéményseprőipari Kft. határozott célja rendezett viszonyt ápolni mind az állampolgárokkal, mind pedig a hatóságokkal, illetve közös fellépéssel elősegíteni a biztonságos kéményhasználatot. A Társaság nyitott minden olyan együttműködésre, amely ezeket a célokat szolgálja – áll a közleményükben.

Utoljára frissítve: kedd, 08 január 2019 09:51