Felhívás a Csepeli Gyümölcsfa programban való részvételre

Kategória: Közérdekű csütörtök, 20 szeptember 2018 09:10

almafannagyTisztelt csepeliek!

Az önkormányzat meghirdeti a Csepeli Gyümölcsfa programját, melynek keretében lakcímenként 1 db szabadgyökerű gyümölcsfát (alma, szilva, kajszi, cseresznye) ajánl fel a kerület családi házaiban, illetve a kerítéssel körbezárt társasházakban élő kertészkedni vágyó lakók részére, magánterületre történő ültetésre.

A fa elültetéséről és későbbi ápolásáról a jelentkezőknek kell gondoskodniuk! A szakszerű ültetésről és ápolásról az átadáskor tájékoztatjuk a jelentkezőket.

 

A program lebonyolítását a Csepeli Városgazda Közhasznú Nonprofit Zrt. Zöldterület-fenntartási osztályának munkatársai végzik. Kertész szakembereik szívesen adnak tanácsokat a telepítést megelőzően, vagy a gondozási időszakban is.

Amennyiben szeretne részt venni programunkon, kérjük töltse ki a Jelentkezési lapot, amely beszerezhető a Csepeli Városgazda Közhasznú Nonprofit Zrt. ügyfélszolgálati iroda 1-es ablakánál, vagy letölthető a docxwww.csepel.hu, illetve a www.varosgazda.eu weboldalakról.

Társasházak esetében a lakóközösség nevében eljáró közös képviselő (cégszerű aláírással), kertes házak esetében az adott címre érvényes lakcímkártyával rendelkező lakos jelentkezését várjuk.

A gyümölcsfa átvételére a jelentkező meghatalmazást állíthat ki.

A jelentkezési lapok benyújtásának határideje: 2018. október 16.

A benyújtás módjai: postán (Csepeli Városgazda Közhasznú Nonprofit Zrt. 1215 Budapest, Katona József u. 62-64.), személyesen az ügyfélszolgálati irodán, vagy a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen.

 

A gyümölcsfa átvételének időpontja és helyszíne: 2018. november 9. péntek 7-18 óra

Csepeli Városgazda Közhasznú Nonprofit Zrt.

1215 Budapest, Katona József u. 62-64.

Kassai utca felőli dolgozói parkolóban

 

A gyümölcsfa átvételekor kérjük a személyi igazolványukat és lakcímkártyájukat, szükség esetén meghatalmazásukat is hozzák magukkal!

 

Bővebb információ és felvilágosítás:

Erdeiné Schuch Beáta

zöldterületi asszisztens

277-7856, 30/698-5921

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Utoljára frissítve: csütörtök, 20 szeptember 2018 09:32

   Copyright © 2015 Csepel.hu | Impresszum | Adatvédelmi szabályzat | Csepel.hu webmail