FELHÍVÁS: Őszi cserjeültetési program Kiemelt

Kategória: Közérdekű péntek, 17 augusztus 2018 12:23

cserjeTisztelt csepeliek!

Az önkormányzat újra meghirdeti az ”Őszi cserjeültetési” programját, melynek keretében lakcímenként (társasházaknál lépcsőházanként) átlag 10 db konténeres díszcserjét ajánl fel cserjefoltok, sövények kialakítására. A növények elültetésénél kérjük törekedjenek rá, hogy a növények a közterület szépítését szolgálják, jól látható helyre kerüljenek. Társasházak esetén az ültetésre a be nem kerített előkert, a bejáratok melletti terület, vagy a járda melletti zöldsáv használható; kertes házak esetén az ingatlan előtti járda és az úttest közötti zöldsáv.

A növények elültetéséről és későbbi ápolásáról a jelentkezőknek kell gondoskodniuk! A szakszerű ültetésről és ápolásról a növények átadásakor tájékoztatjuk a jelentkezőket.

A program lebonyolítását a Csepeli Városgazda Közhasznú Nonprofit Zrt. Zöldterület-fenntartási osztályának munkatársai végzik. Kertész szakembereik szívesen adnak tanácsokat a telepítést megelőzően, vagy a gondozási időszakban is.

Amennyiben szeretne részt venni programunkon, kérjük töltse ki a Jelentkezési lapot, amely beszerezhető a Csepeli Városgazda Közhasznú Nonprofit Zrt. ügyfélszolgálati iroda 1-es ablakánál, vagy letölthető a www.csepel.hu, illetve a www.varosgazda.eu weboldalakról.

Kertes házak esetében az adott címre érvényes lakcímkártyával rendelkező lakos jelentkezését várjuk. Társasházak esetében a lakóközösség nevében eljáró közös képviselő, illetve közös képviselet (cégszerű aláírással) társasházanként vagy külön-külön lépcsőházanként kiállított Jelentkezési lappal tud pályázni az átvevő nevének megjelölésével.

A növények átvételére a jelentkező meghatalmazást állíthat ki.

 

A jelentkezési lapok benyújtásának határideje: 2018. szeptember 18. kedd

A benyújtás módjai: postán (Csepeli Városgazda Közhasznú Nonprofit Zrt. 1215 Budapest, Katona József u. 62-64.), személyesen az ügyfélszolgálati irodán, vagy a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen.

 

A növények átvételének időpontja és helyszíne:

2018. szeptember 29. szombat 7-15 óra

Csepeli Városgazda Közhasznú Nonprofit Zrt.

1215 Budapest, Katona József u. 62-64.

Kassai utca felőli dolgozói parkolóban

 

A növények átvételekor kérjük a személyi igazolványukat és lakcímkártyájukat, szükség esetén meghatalmazásukat is hozzák magukkal!

Bővebb információ és felvilágosítás: Erdeiné Schuch Beáta zöldterületi asszisztens

277-7856, 30/698-5921

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

docxA jelentkezési lapot letölthetik IDE kattintva.

Utoljára frissítve: péntek, 24 augusztus 2018 10:08

   Copyright © 2015 Csepel.hu | Impresszum | Adatvédelmi szabályzat | Csepel.hu webmail