Erzsébet program keretében belépő nyerhető a Forma 1 szabadedzésére

Kategória: Közérdekű kedd, 12 június 2018 09:26

forma1Pályázat formájában belépő nyerhető a Forma 1 szabadedzésére családok számára, az alábbi feltételekkel. A pályázat benyújtásának határideje július 2 éjfél.

Azon belföldi illetőségű, 18. életévét betöltött magánszemély, akinek a családjában az egy főre jutó, rendszeres, havi nettó jövedelem nem haladja meg a 2018. január 1-jén érvényes minimálbér összegét és a pályázatbenyújtó legalább egy, a pályázat benyújtásának napján 9. életévét betöltött, de a 18. életévét be nem töltött gyermeket nevel saját háztartásában. A pályázatban több, a feltételeknek megfelelő gyermek, valamint a pályázatot benyújtó magánszemély házas- vagy élettársa is rögzíthető. A pályázatban 18. életévet betöltött személy esetén kizárólag a pályázatbenyújtó és házas- vagy élettársa szerepeltethető.

Minden családnak saját magának kell a pályázatot benyújtani. Először regisztrálnia kell, majd személyes adatok feltöltésével egyéni profilt (pályázói profil) kell létrehoznia. Egy e-mail címmel kizárólag egy személy regisztrációja hozható létre. Egy pályázat keretében kizárólag egy szülő, a vele közös háztartásban élő házas- vagy élettársa, továbbá legalább egy, a pályázat benyújtásának napján a 9. életévét betöltött, de a 18. életévét be nem töltött gyermek nyújthatja be jelentkezését. A pályázattal elnyerhető támogatás nem terjed ki a programhelyszínre történő utazás megszervezésére, valamint az utazás költségeinek fedezésére sem.

 

A pályázat benyújtható: 2018. július 2. napján éjfélig. A pályázó a benyújtási határidőt követően legkésőbb 2018. július 6-ig kap tájékoztatást az Alapítványtól e-mailben pályázatának feldolgozási eredményéről.

 

Elnyert támogatás esetén:

- a pályázó és házas- vagy élettársa, valamint a pályázat benyújtásakor a 14. életévét már betöltött gyermeke 1000 Ft/fő pályázati hozzájárulás befizetésével;

- a pályázat benyújtásakor a pályázó 9-14. életév közötti gyermeke 200 Ft/fő pályázati hozzájárulás befizetésével veheti igénybe az elnyert támogatást.

 

A pályázati hozzájárulás befizetésének határideje: 2018. július 18. Amennyiben a pályázati hozzájárulás összegét a pályázó a megjelölt határidőig nem fizeti be, úgy a benyújtott pályázat automatikusan elutasításra kerül.

A kirándulási szolgáltatás tartalmazza:

- a pályázatban rögzített résztvevőknek fejenként 1 db, a 2018. július 27-i Forma-1 szabad edzésre szóló belépőjegyet;

- résztvevőnként egyszeri hideg étkezési csomagot.

 

Az Erzsébet-program egyéb szociális üdülési pályázatain való részvétel nem zárja ki a jelen pályázatra való jelentkezést.

A pályázattal elnyerhető támogatás nem terjed ki a programhelyszínre történő utazás megszervezésére, valamint az utazás költségeinek fedezésére sem. 

Bővebb információ és jelentkezés: erzsebetprogram.hu

Utoljára frissítve: kedd, 12 június 2018 10:52

   Copyright © 2015 Csepel.hu | Impresszum | Adatvédelmi szabályzat | Csepel.hu webmail