FELHÍVÁS „Virágos Csepelért” programban való részvételre

Kategória: Közérdekű péntek, 13 április 2018 11:05

61042713Tisztelt csepeli lakosok!

Az önkormányzat 2018. évben ismételten elindítja a virágosítási programját, amely keretében lakcímenként átlag 50 db egynyári növényt ajánl fel közterületi virágágyások kialakításához, beültetéséhez. Közismert, hogy a változatos színű, formájú és illatú egynyári virágok a kertek, parkok leglátványosabb díszítő elemei, amelyek szebbé, barátságosabbá teszik környezetünket. Rendszeres ápolásukért, öntözésükért cserébe tavasztól késő őszig pompáznak. Az önkormányzat évről évre igyekszik növelni a virágos felületek számát, és törekszik a zöldterületek fejlesztésére és egyre magasabb színvonalú fenntartására. Ezúton hívjuk fel a lakosság figyelmét, vegyen részt a virágosítási programunkon, hogy közös összefogással minél több közterületi virágoskert létesülhessen kerületünkben!

Virágágyások beültetésére lakcímenként (társasházaknál lépcsőházanként) átlag 50 db egynyári virágot ajánl fel az önkormányzat. A növények elültetésénél kérjük törekedjenek rá, hogy a virágok a közterület szépítését szolgálják, jól látható helyre kerüljenek. Társasházak esetén a be nem kerített előkert, a bejáratok melletti terület, vagy a járda melletti zöldsáv használható; kertes házak esetén az ingatlan előtti járda és az úttest közötti zöldsáv. A növények elültetéséről és későbbi ápolásáról a jelentkezőknek kell gondoskodniuk! A szakszerű ültetésről és ápolásról a növények átadásakor tájékoztatjuk a jelentkezőket. A program lebonyolítását a Csepeli Városgazda Közhasznú Nonprofit Zrt. Zöldterület-fenntartási Osztályának munkatársai végzik. Kertész szakembereik szívesen adnak tanácsokat a telepítést megelőzően, vagy a gondozási időszakban is.

Várjuk jelentkezésüket!

 

Jelentkezés módja

Amennyiben szeretne részt venni programunkon, kérjük töltse ki a Jelentkezési lapot, amely beszerezhető a Csepeli Városgazda Közhasznú Nonprofit Zrt. ügyfélszolgálati iroda 1-es ablakánál, vagy letölthető a www.csepel.hu és www.varosgazda.eu weboldalakról. Társasházak esetében a lakóközösség nevében eljáró közös képviselő (cégszerű aláírással), kertes házak esetében az adott címre érvényes lakcímkártyával rendelkező lakos jelentkezését várjuk. A növények átvételére a jelentkező meghatalmazást állíthat ki. A jelentkezési lapok benyújtásának határideje: 2018. április 25.

A jelentkezési lapot ITT tölthetik le

 

A benyújtás módjai:

  • postán (Csepeli Városgazda Közhasznú Nonprofit Zrt. 1215 Budapest, Katona József u. 62-64.),
  • személyesen az ügyfélszolgálati irodán, vagy a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen.

A növények átvételének időpontja és helyszíne:

2018. május 5. szombat 8-13 óra

Csepeli Városgazda Közhasznú Nonprofit Zrt.

1215 Budapest, Katona József u. 62-64.

Kassai utca felőli dolgozói parkolóban

 

A növények átvételekor kérjük a személyi igazolványukat és lakcímkártyájukat, szükség esetén meghatalmazásukat is hozzák magukkal!

Bővebb információ és felvilágosítás: Erdeiné Schuch Beáta zöldterületi asszisztens

   277-7856, 30/698-5921

   Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

Tegyük együtt barátságosabbá, szebbé kerületünket!

Várjuk jelentkezésüket:

Csepeli Városgazda Közhasznú Nonprofit Zrt.

Utoljára frissítve: péntek, 13 április 2018 11:23

   Copyright © 2015 Csepel.hu | Impresszum | Adatvédelmi szabályzat | Csepel.hu webmail