Tájékoztatás - KSH adatfelvétel a kerületben

Kategória: Közérdekű 2018. március 20. kedd, 14:10

KSH logoTisztelt csepeliek!

A Központi Statisztikai Hivatal az idei évben is önkéntes adatszolgáltatáson alapuló lakossági adatfelvételeket végez a kerületben. Az adatfelvételt a Statek Kft. igazolvánnyal ellátott munkatársai végzik. A válaszadás nem kötelező.

A válaszadásra kijelölt háztartások címét matematikai-statisztikai módszertani alapokon véletlenszerűen választottuk ki, a válaszadás önkéntes. Az adatfelvételekből származó eredmények nélkülözhetetlenek a társadalmi jellemzők feltérképezésében, például a munkaerő-felmérés információin alapuló foglalkoztatottság és munkanélküliség nemzetközi standardoknak megfelelő mérésében.

 

A felvételek Országos Statisztikai Adatfelvételi Program (OSAP) szerinti nyilvántartási számai és megnevezései:

- Munkaerő-felmérés és kiegészítő felvételei

- Lakosság utazási szokásai

- Háztartások információs és kommunikációs technológiai eszköz-használata

- Háztartási költségvetési és életkörülmény adatfelvétel, naplóvezetés

- Háztartási Költségvetési és Életkörülmény Adatfelvétel, éves kikérdezés

- Népszámlálás próbafelvétel

 

Az adatfelvételek statisztikai célból történnek, az adatok kizárólag összesített formában kerülnek nyilvánosságra. Az egyedi adatokat bizalmasan kezeljük, azok mások számára nem hozzáférhetőek. Az adatgyűjtés során a statisztikáról szóló 2016. évi CLV. törvénynek, valamint az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvénynek megfelelően járunk el.

A lakosság részére munkanapokon hétfőtől csütörtökig 8:00 és 16:00 óra között, pénteken 8:00 és 14:00 óra között a +36 80 200-766 telefonszámon, illetve a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címen adunk további felvilágosítást. Az adatgyűjtés módszertanával és a kutatási eredményekkel kapcsolatosan a www.ksh.hu internetes oldal nyújt tájékoztatást.

Forrás: KSH

Utoljára frissítve: 2018. március 20. kedd, 14:20

   Copyright © 2015 Csepel.hu | Impresszum | Adatvédelmi szabályzat | Csepel.hu webmail