Meghosszabbított jelentkezési határidő szavazatszámláló bizottsági tagságra

Kategória: Közérdekű péntek, 05 január 2018 13:05

korcimerTisztelt Csepeli Választópolgárok!

A Budapest XXI. Kerületi Helyi Választási Iroda a 2018-2019. évi választások lefolytatásához (országgyűlési képviselők, az Európai Parlament tagjai, a helyi önkormányzati képviselők és polgármesterek, valamint a nemzetiségi önkormányzati képviselők megválasztása) a 70 kijelölt szavazókörbe szavazatszámláló bizottsági tagok jelentkezését várja.

A jelentkezési határidőt 2018. február 16. napjáig meghosszabbítjuk.

A bizottsági tagok feladata különösen, hogy ellenőrizzék a szavazóhelyiséget, levezessék a szavazást, gondoskodjanak annak törvényes lebonyolításáról. Emellett döntenek a szavazás közben felmerült vitás kérdésekben, megszámlálják a szavazatokat, megállapítják a szavazókörben a szavazás végeredményét, amiről jegyzőkönyvet készítenek.

Kérem, hogy aki úgy érzi, hogy munkájával szívesen segítené a választások minél magasabb színvonalú helyi lebonyolítását, és személyével szemben kizáró ok nem áll fenn, Budapest Főváros XXI. Kerület Csepeli Polgármesteri Hivatalban működő Helyi Választási Irodánál szíveskedjék személyesen jelentkezni. A jelentkezéseket 2018. január 15. napjától kezdődően a Polgármesteri Hivatal aulájában várjuk (1211 Budapest, Szent Imre tér 10.).

A jelentkezés feltételeiről és részleteiről a www.csepel.hu oldalon az Önkormányzat/Választások menüpont alatt olvashat.

 

dr. Szeles Gábor

jegyző, HVI vezető

Utoljára frissítve: péntek, 05 január 2018 13:08

   Copyright © 2015 Csepel.hu | Impresszum | Adatvédelmi szabályzat | Csepel.hu webmail