szirenaTisztelt Csepeliek!

A katasztrófavédelem szakemberei 2019. augusztus 1. és 15. között végzik a kerületben elhelyezett lakossági riasztó végpontok (veszélyt jelző szirénák) időszakos ellenőrzését, próbáját. Ebből adódóan egy-egy sziréna időnként rövid ideig megszólal.

rotaA rotavírus ellen

A csepeli önkormányzat márciusi testületi ülésén több védőoltás támogatásáról döntött. Többek között térítésmentesen biztosítja a 2019. április elseje után született csepeli kisgyermekek rotavírus elleni vakcináját, valamint a 70 év felettiek pneumococcus baktérium elleni védőoltását. A gyermekorvosi rendelőkben a napokban adták be az első rotavírus elleni vakcinákat.

m0Megnyitják az M0 autóút szigetszentmiklósi csomópontjának lehajtóját 2019. július 21-én, és ezzel egyidőben megkezdődik halásztelki csomópont felújítása is. A munkálatok ideje alatt, tervezetten 2019. őszig megszűnik a lehajtási lehetőség a csomópontban, így Halásztelek a szigetszentmiklósi csomóponton keresztül közelíthető meg - áll a Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. közleményében.

Július 23-án szúnyogirtást végeznek Csepelen

csütörtök, 18 július 2019 12:28

szunyogTisztelt csepeliek!

Tájékoztatjuk önöket, hogy a PMG Szúnyogkontroll Konzorcium földi kémiai szúnyoggyérítést végez kerületünkben a földi kémiai szúnyogirtást, mely a kormány megbízásából, az országos központi szúnyoggyérítési program keretében történik.

25420 omega tuzvihar

Tisztelt csepeli lakosok!

Tájékoztatjuk önöket, hogy az Omega koncert miatt a Duna-dülő utcába július 17-e, azaz ma déli 12 órától parkolni tilos, július 18-a reggel 8 órától éjfélig pedig az utca lezárásra kerül, behajtani csak engedéllyel lehet. Fontos tudni, hogy a zöldterületen való parkolást az említett időszakokban nem büntetik.

GMA 4895Illegális szemétlerakatot fedeztek fel Csepelen, ezúttal a Rózsadombon.

bkisz

A tavalyi évben hét helyszínen létesült szennyvízcsatorna a Budapest Komplex Integrált Szennyvízelvezetése (BKISZ) projekt keretében. Az alábbiakban több hasznos információt olvashatnak a csatornarákötésről.

Festés a szakrendelőben

péntek, 12 július 2019 11:30

tothi festesElkezdődött a Tóth Ilona Egészségügyi Szolgálat Szakorvosi Rendelőintézetének belső festése.

Budapest regi logo 300x126Budapest Főváros Közgyűlésének Városfejlesztési, Közlekedési és Környezetvédelmi Bizottsága Budapest környezeti állapotának javítása, fejlesztése és a Fővárosi Közgyűlés által jóváhagyott környezetvédelmi program céljai megvalósításának érdekében nyílt pályázatot hirdet.

szunyogTisztelt csepeliek!

Tájékoztatjuk önöket, hogy a PMG Szúnyogkontroll Konzorcium földi kémiai szúnyoggyérítést végez kerületünkben a földi kémiai szúnyogirtást, mely a kormány megbízásából, az országos központi szúnyoggyérítési program keretében történik.

   Copyright © 2015 Csepel.hu | Impresszum | Adatvédelmi szabályzat | Csepel.hu webmail