Az idokep.hu információi szerint szombaton kezdetben még délnyugaton szállingózhat a hó. Napközben már többfelé számíthatunk hosszabb napos időszakokra, de délután az északi és a középső tájakon helyenként hózápor, átmeneti kisebb havazás is előfordulhat. Reggel a havas, derült tájakon -8, -10 fok köré is lecsökkenhet a hőmérséklet, napközben -4, +3 fok várható.

Lakossági felhívás síkosságmentesítésről

2018. február 22., csütörtök 15:37

jeges utakTisztelt Csepeli Polgárok!

A hideg időben hulló csapadék miatt kialakuló jegesedés következtében síkossá váltak és válhatnak a járdák Budapest területén.

A hideg időben hulló eső, vagy hó hamar ráfagy az ingatlanok előtti járdákra, ami balesetveszélyt jelent a közlekedők számára. Ezért fontos, hogy a járdák síkosság mentesítése, az időjárás függvényében akár naponta több alkalommal is megtörténjen.

Partra emelték a csepeli kalózhajót

2018. február 20., kedd 16:48

kalozhajoIMG 20180219 130212Megkezdődött a csepeli kalózhajós játszótér kibővítése. Elsőként a hajótestet emelték ki a vizet szimbolizáló homoktengerből.

A kalózhajó parti sziklák között lesz zátonyra futtatva, mellette fantáziadús kalózkunyhók is épülnek. Úgy tudjuk, hogy egy új mászóháló és polip-homokozó építése is szerepel a tervekben.

korcimerBudapest XXI. Kerület Csepel Önkormányzata 2018. február-22-én (csütörtök) 20:00 órai kezdettel testületi ülést tart, melynek helyszíne a Polgármesteri Hivatal Nagytanácsterme (1211 Budapest, Szent Imre tér 10. földszint).

A részletes napirend-tervezetek ide kattintva érhetők el.

Tájékoztatás gallyazási munkálatokról

2018. február 16., péntek 08:04

korcimerTisztelt csepeli lakosok!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy az Elmű gallyazási munkákat végez a kerületünk több pontján. A fák metszése az elektromos vezetékek és oszlopok megtisztítása érdekében szükséges. A munkálatok a mai napon kezdődnek és február 28-ig tartanak.

Nevtelen25Tisztelt csepeli lakosok!

Csőtörés miatt a Fővárosi Vízművek rendkívüli hibaelhárítást végez a késő délutáni, valamint az esti órákban a Kiss János alt. u. 54 szám előtt. Sajnos a munkálatok aszfaltbontással járnak, mely során hangos munkavégzés is előfordulhat, ezért elnézésüket és megértésüket kérik.

Sokkal kevesebb az illegálisan lerakott szemét

2018. február 08., csütörtök 14:32

szemetAhogy arról már beszámoltunk, Borbély Lénárd polgármester kezdeményezésére és vezetésével tavaly novemberben alakult meg az a munkacsoport, amely az illegális szemétlerakás visszaszorítását tűzte ki célul. A csoport munkájában – a rendőrség mellett – a csepeli közterület-felügyelet és a Városgazda Zrt. munkatársai vesznek részt.

   Copyright © 2015 Csepel.hu | Impresszum | Adatvédelmi szabályzat | Csepel.hu webmail