Idősáv a Csepeli Piacon is

2020. november 24. kedd, 08:53

csepelipiac infoBorbély Lénárd polgármester a közösségi oldalán tette közzé, hogy az időskorú honfitársaink és családjaik védelme érdekében a Csepeli Piacon hétfőtől péntekig 9 és 11 óra között, szombaton 8 és 10 óra között kizárólag a 65 év feletti vásárlók tartózkodhatnak.

Online közmeghallgatás

2020. november 23. hétfő, 14:54

korcimerA csepeli önkormányzat minden évben közmeghallgatást tart, ahol tájékoztatni tudják Önöket a legfontosabb közös ügyekről, illetve mindenki felteheti a közérdekű kérdéseit. Az idei évben sajnos a koronavírus világjárvány miatt a megszokott formában ezt nem tudják megtartani, ezért arra kérjük Önöket, hogy mindenki a közérdekű kérdését írásban tegye föl és december 1-jéig a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre legyenek kedvesek elküldeni.

kormanyA tesztelés a szociális intézmények dolgozóival indult pénteken, ami azért is indokolt, mert eddig a szociális otthonok 26 százalékában találtak fertőzöttet. 

tiesz

Tisztelt csepeli lakosok!

Tájékoztatjuk önöket, hogy a szakorvosi rendelőintézet és valamennyi telephelyén működő rendelés 2020. november 17-től reggel 7 órától este 20 óráig tart nyitva.

etelszallitasA járványhelyzetre való tekintettel a kormány úgy döntött, hogy az éttermek bezárnak, azonban a házhozszállítás továbbra is lehetséges. Összeszedtük azokat a csepeli éttermeket, kifőzdéket, ahol rendelésre ételkiszállítással is foglalkoznak.  Amennyiben az ön étterme lemaradt, de szeretne felkerülni honlapunkra, kérjük írja meg az üzlet nevét és online elérhetőségét a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre.

Csúszik a HÉV pályafelújítása

2020. november 19. csütörtök, 09:06

hevAz előzetes tervek szerint a megszokott forgalmi rend január elején állt volna helyre a csepeli HÉV vonalán, azonban nem hivatalos információk szerint a beruházás csúszásban van. Borbély Lénárd, Csepel polgármestere levélben kért tájékoztatást az illetékes minisztertől a beruházás befejezésének várható időpontjáról. Mi a csúszás oka és mikortól utazhatunk a H7-es HÉV teljes vonalán?

Tájékoztatás társasházak részére

2020. november 18. szerda, 14:15

korcimer

A veszélyhelyzet során a személy- és vagyonegyesítő szervezetek működésére vonatkozó eltérő rendelkezések újbóli bevezetéséről szóló 502/2020. (XI.16.) Korm. rendeletre tekintettel a társasházak részére az alábbi tájékoztatást adom az éves beszámoló közgyűlés megtartása, valamint a veszélyhelyzeti alatti működésük kapcsán.

Segurtasun kameraTisztelt csepeli lakosok!
Továbbra is pályázhatnak a társasházak kamerarendszer kiépítésére, melynek feltételei alább olvashatók.

Életmentő lehet

2020. november 18. szerda, 11:43

korcimer

Várakozáson felüli az érdeklődés a csepeli önkormányzat 65 év felettieknek meghirdetett, pneumococcus baktérium által okozott tüdőgyulladás elleni oltására.

Egy cipősdoboznyi szeretet

2020. november 18. szerda, 11:43

ciposdoboz web 1

   Copyright © 2015 Csepel.hu | Impresszum | Adatvédelmi szabályzat | Csepel.hu webmail