strandA Magyar Úszás Napja alkalmából június 16-án szombaton ingyenes a belépés a megújult Csepeli Strandfürdőbe a csepeli lakcímkártyával rendelkezőknek.

Javítási munkálatok a piacnál

2018. június 14., csütörtök 13:57

aknaFelújítási munkálatokat végez a FŐTÁV Zrt. a piac mellett lévő távhő aknán. A felújítás során egy betonépítményt is kicserélnek. A kivitelezés előreláthatóan 3-4 hetet vesz majd igénybe. A munkálatok ideje alatt fenntartják a lezárást. Amint rendelkezésünkre áll pontos dátum a kivitelezés befejezését illetően, közzétesszük.

forma1Pályázat formájában belépő nyerhető a Forma 1 szabadedzésére családok számára, az alábbi feltételekkel. A pályázat benyújtásának határideje július 2 éjfél.

1Felháborodott kommentárok érkeztek ahhoz a videóhoz, ami egy csepeli buszmegállóban készült szakadó esőben. A felvétel szerint a váró belseje el van ázva, a tetőről folyik be a víz a megállóba. A hozzászólók egy része a kivitelezőt és az önkormányzatot állította pellengérre. Hamar világossá vált, hogy teljesen másról van szó.

TBE 0713Borbély Lénárd polgármester 2018 június 5-én nyújtotta át a 15 ezer forintos utalványt Gaburi Kármen és Szabó Csalló Kolos végzős óvodások szüleinek a polgármesteri hivatalban.

Iskolakezdési támogatás a csepeli elsősöknek

2018. május 31., csütörtök 16:06

ISKOLAKEZDES hirdetes web

hevA H7-es vonalon - műszaki problémák miatt - az alapmenetrendtől eltérő menetrend bevezetése vált szükségessé – írta közleményében néhány nappal ezelőtt a MÁV-HÉV Zrt. A tájékoztatóból kiderült 25-én, pénteken, a hajnali üzemkezdettől a késő esti üzemzárásig 10 percenként, 26-án, szombaton és 27-én, vasárnap 10 percenként, de a megszokottól eltérő indulási idővel és hosszabb menetidővel közlekednek a HÉV járatok. 28-án, hétfőn a reggeli csúcsidőben 7 percenként, a délutáni csúcsidőben pedig 8 percenként követik egymást a vonatok.

testuletiBudapest XXI. Kerület Csepel Önkormányzata képviselő-testülete 2018. május 31-én (csütörtök) 17.00 órai kezdettel testületi ülést tart, melynek helyszíne a Polgármesteri Hivatal Nagytanácsterme (1211 Budapest, Szent Imre tér 10. földszint).

A részletes napirend-tervezetek ide kattintva érhetők el.

148 as buszBorbély Lénárd facebook oldalán számolt be a 148-as busz Hollandi úti végállomásának átalakításáról. Az előzetes, BKK-val is leegyeztetett terveket sokan támogatták, viszont többeknek kedvezőtlen változást okozott volna az új forgalmi rend. Személyes egyeztetés után, figyelembe véve a civil véleményeket, úgy döntöttek, hogy a jelenlegi helyzet változatlan marad a Királyerdő út leaszfaltozásáig. Az útépítési munkálatok befejeztével folytatódnak az egyeztetések a legoptimálisabb forgalmi rend kialakításáról.

Ma és holnap ritkábban jár a HÉV

2018. május 24., csütörtök 10:43

Mint azt ma sokan tapasztalták,  a csepeli vonalán - műszaki problémák miatt - az alapmenetrendtől eltérő menetrend bevezetése vált szükségessé.

   Copyright © 2015 Csepel.hu | Impresszum | Adatvédelmi szabályzat | Csepel.hu webmail