Értesítés honlapok karbantartásáról

péntek, 20 szeptember 2019 11:57

mohuTisztelt Felhasználó!
Értesítjük, hogy a magyarország.hu portálon, valamint a NISZ Biztonságos Kézbesítési szolgáltatáson (NISZ BKSZ), és kapcsolódó tárhelyein 2019.09.23. 20:00 órától 2019.09.24. 00:00 óráig karbantartást végzünk. Ezen időszak alatt a magyarorszag.hu, az Ügyfélkapu azonosítás, a NISZ BKSZ, a Hivatali Tárhely, a Cégkapu, illetve a KÜNY tárhely nem lesz elérhető.
Szíves megértését és türelmét köszönjük.
NISZ Zrt.

Lezárult a 3. Csepeli Konzultáció

szerda, 18 szeptember 2019 11:28

 

konzultacio

Ahogy előző számunkban megírtuk, augusztus 31-én lezárult a kerületi városvezetés által indított 3. Csepeli Konzultáció: közel hatezer kérdőívet töltöttek ki a válaszadók. Ezeket postai úton, gyűjtőpontokon kihelyezett urnába dobva, önkormányzati képviselőn keresztül és online kitöltve is vissza lehetett juttatni az önkormányzathoz.

 

Ingyenes gyümölcsfa akció

kedd, 17 szeptember 2019 14:14

Gyumolcsfa hirdetes 209x266 WEB

 

A jelentkezési lap ide kattintva  érhető el

Csepeli egészségprogram

hétfő, 16 szeptember 2019 11:01

1 A5 szorolap Csepeli Egeszsegprogram 20190921 1 1

Szemétgyűjtés a tisztább környezetért

hétfő, 16 szeptember 2019 08:01

 

csepel

A városvezetés és csapata a Fővárosi Közterület-fenntartó Nonprofit Zrt. közreműködésével szemetet gyűjtött össze a Csepeli Városgazda munkatársai segítségével Hároson, szeptember 15-én délelőtt.

 

 

 

Elismerés és köszönet

csütörtök, 12 szeptember 2019 15:40

 

mentorok

A Csepeli Városgazda Zrt. alkalmazásában álló, megváltozott munkaképességű munkavállalók kaptak jutalmat felelősségteljes munkájuk elismeréséért, amelyet a magyar kormány és a csepeli önkormányzat biztosított. A rendelkezésre álló támogatásból a társaság megtakarításának köszönhetően több mint hárommillió forintot osztottak szét. A hírt Papp Andrea főosztályvezető jelentette be a dolgozóknak a Petőfi utcai műhelyben. Erre az alkalomra ellátogatott Borbély Lénárd polgármester.

 

rakocziFolyamatos munkavégzés és összefogás a csepeli hibajavításnál
Elkészült a sérült vezeték javítása Csepelen

 

munkaspart

Az emberekkel az emberekért! Ez a Munkáspárt egyik legfontosabb alapelve, amikor az önkormányzati munkáról van szó. A Munkáspárt célja ugyanis az, hogy az önkormányzatokba elvigye a dolgozó emberek hangját, ellenőrizhetővé tegye a testületeket, és ami nem kevésbé fontos: elérhetővé őket. Az embereknek érezniük kell, hogy a sok fejlesztés és építkezés értük van. Jogot és lehetőséget kell kapniuk a város jövőjének eldöntésébe.

 

 

kampany fidesz

Az elmúlt öt évben szinte teljesen megszűnt a munkanélküliség, jelentősen csökkent a földutak száma, szépültek a közterületek. Megújultak az óvodák, folyamatosak a városrehabilitációs és panelprogramok, felújítják az orvosi rendelőket.

 

Súlyos baleset az Iskola térnél

kedd, 10 szeptember 2019 09:43

 

buszbaleset

Hárman súlyosan, négyen pedig könnyebben megsérültek abban a balesetben, amely szeptember 8-án a kora esti órákban történt az Iskola térnél. Egy minden bizonnyal szabályosan közlekedő autóbusznak ütközött egy személygépkocsi. A sérülteket a helyszíni ellátásukat követően kórházba szállították, az állapotuk kielégítő – mondta Bodnár Szandra, az Országos Mentőszolgálat kommunikációs munkatársa. Úgy tudjuk, hogy az egyik súlyosan sérült egy négyhónapos kismama.

 

   Copyright © 2015 Csepel.hu | Impresszum | Adatvédelmi szabályzat | Csepel.hu webmail