eskutetel 2022 dec

2022. december 6.-án magyar állampolgári esküt tettek a csepeli polgármesteri hivatal nagytanácstermében.

Onkormanyzat Csepel2022tt

A november 30-án tartott rendkívüli testületi ülésen két olyan kérdésben hozott ismét elutasító döntést a testület, amelynek elfogadása a város működése szempontjából létfontosságú lenne.

A hősökre emlékeztek

2022. december 05. hétfő, 09:10

csepelkiuritesenek 2022

Hetvennyolc évvel ezelőtt csepeliek ezrei álltak ki Csepel kiürítése ellen.

Megnyílt a Csepeli Jégpark

2022. december 02. péntek, 18:28

csepelijegpark

Ismét várja a látogatókat az ország legkülönlegesebb, legszebb jégpályája. November 25-én este a 11-szeres magyar bajnoki címmel és világbajnoki 8. hellyel rendelkező Team Passion – a Magyar Országos Korcsolya Szövetség Jégtánc Szakosztályának tagjai – fellépése után hivatalosan is megnyílt az ország első jégfolyosós pályája.

Segítség a csepelieknek

2022. december 02. péntek, 13:54

Plakat2Nem hagyja magára az önkormányzat a csepelieket az energiaválságban sem, legyen szó nyugdíjasokról, idősekről vagy éppen gyermekes családokról.

korcimer kiemelt2022. ÉVI EBÖSSZEÍRÁS BUDAPEST XXI. KERÜLETBEN

 

FELHÍVÁS A KERÜLETI EBTARTÓK, EBTULAJDONOSOK FELÉ

 

KÖTELEZŐ ADATSZOLGÁLTATÁSRA

Elismeréseket adtak át a főváros napján

2022. december 02. péntek, 09:15

elismeres fovarosnapja2022

Budapest egyesítésének 149. évfordulóján, a főváros napján idén is elismeréseket adtak át az Új Városháza dísztermében. Budapestért-díjat vehetett át dr. Dobák András, a Tóth Ilona Egészségügyi Szolgálat főigazgatója és Rizmajer József vállalkozó, a Rizmajer Kézműves Sörfőzde alapító tulajdonosa. Dr. Barna Sándor emlékéremben részesült Zsarnóczki László, a BRFK XXI. kerületi Rendőrkapitányságának alezredese, a rendészeti osztály vezetője. Kiemelkedő sportteljesítménye elismeréseként pedig Papp László Budapest-Sport - díjat kapott Nagybányai-Nagy Anna sportlövő. Velük beszélgettünk.

Lakhatási támogatás: kik jogosultak?

2022. december 01. csütörtök, 13:25

lakhatasi

Borbély Lénárd polgármester javaslatára  a képviselő-testület elfogadta a szociális rászorultság alapján megállapítható pénzbeli és természetbeni ellátásokról szóló rendelet módosítását.

korcimer 15Az alábbiakban meghatározott 10 db üres lakás piaci alapon történő bérbeadásához „Versenytárgyalási felhívás” kiírása szükséges az önkormányzat tulajdonában álló lakások bérbeadásának feltételeiről szóló 5/2011. (II. 25.) önkormányzati rendelet 11. § (1) bekezdése alapján, azzal hogy a nyertes ajánlattevő a lakás tekintetében helyreállítási kötelezettséget vállal.