Szerelmet hozott a csepeli önkormányzat hajókirándulása Kiemelt

Kategória: Közélet 2016. június 15. szerda, 19:12

ny17Ismét remek hangulatban telt a csepeli nyugdíjasok hajókirándulása a Dunán. Idén második alkalommal indult útra a Zsófia főhercegné hajó közel háromszáz nyugdíjassal a fedélzetén. A csepeli önkormányzat támogatta háromórás sétahajózáson Borbély Lénárd polgármester ezúttal gratulált Farkas Ferencnének és Szentesi Vilmosnak, akik egy tavaly májusban szervezett hajókiránduláson ismerkedtek meg egymással.

GALÉRIA

A polgármester köszöntötte a hajóút résztvevőit. Hangsúlyozta: a városvezetés kiemelt figyelmet fordít egy élet munkáját maguk mögött hagyó nyugdíjasokra, akiknek változatos programokat szerveznek a Nyugdíjas Klubban. Felhívta a figyelmet a közelmúltban átadott Hollandi úti kalózhajós játszótérre és pihenőparkra, melyet a nagyszülők unokáikkal együtt is látogathatnak.

A polgármester szólt a Csepeli Szurkolói Arénáról, amely elmondása szerint olyan közösségi tér lehet, ahol a csepeli családok együtt tudják élvezni az első Eb-meccsét megnyert magyar válogatott további mérkőzéseit. Borbély Lénárd utalt rá: Csepelről a magyar válogatottban játszik a 21-es mezt viselő Bese Barnabás. Neki is szólt a hajókirándulás első dala, az „Újra itt van a nagy csapat” ismert sláger meghozta a vendégek jókedvét. Táncoltak, énekelték az örökzöld dallamokat s az étel-ital fogyasztása mellett megcsodálták a budapesti panorámát a Csepeli Városkép szervezte hajóúton.

A szerdai sétahajózáson az önkormányzat képviseletében részt vett még Morovik Attila alpolgármester és Nagyné Kovács Tímea szociális és egészségügyi referens.

AZS

Fotó: Gubis Mariann

Utoljára frissítve: 2016. június 16. csütörtök, 08:19

   Copyright © 2015 Csepel.hu | Impresszum | Adatvédelmi szabályzat | Csepel.hu webmail