Zengő énekszó a Nyugdíjasklubban

Kategória: Közélet 2016. május 06. péntek, 00:30

ferfikorus9Vidám zenés estet rendezett tagságának a Csepeli Nyugdíjas Klub. A 2014. októbere óta üzemelő klub vendége ez alkalommal a biatorbágyi Szakály Mátyás Férfikórus volt. A kórus pillanatok alatt nagyon kellemes hangulatot varázsoltak a volt MDF-székház falai közé, de az est folyamán a nyugdíjasklub 21, többnyire női tagból álló csepeli kórusa is énekelt.

A nyugdíjasklubban rendkívül sikeres zenei programok zajlanak. Minden hónapban tartanak komolyzenei előadásokat, melyeken rendszerint a Fasang Árpád Zeneiskola tanárai adnak elő, de havi rendszerességgel tartja meg a ház a „csepeli népek zenéje” sorozatot, ahol a kerületünkben élő kisebbségek szervezetei mutatják be kultúrájukat. A nyugdíjas korosztály zenei ízlését a havonta megrendezett retró műsor elégíti ki, szombatonként pedig táncórákon vehetnek részt a klubtagok. Mindegyik program rendkívüli népszerűségnek örvend, mindig teltház van, ezt mi sem bizonyítja jobban, hogy a tavaly előtti nyitás óta eltelt több mint egy évben tizennyolcezernél is több jelentkezés érkezett a különféle programokra.

MN

Fotó: Tóth Beáta

ferfikorusferfikorus2ferfikorus3ferfikorus4ferfikorus5ferfikorus6ferfikorus7ferfikorus8ferfikorus9ferfikorus10ferfikorus11

Utoljára frissítve: 2016. május 06. péntek, 00:42

   Copyright © 2015 Csepel.hu | Impresszum | Adatvédelmi szabályzat | Csepel.hu webmail