Tavaszi hajókiránduláson a csepeli nyugdíjasok Kiemelt

Kategória: Közélet 2016. április 25. hétfő, 16:57

hajo2A legbulisabb nyugdíjas csapat kirándult idén első alkalommal a Zsófia főhercegné hajóval a Dunán. Hétfőn a borús idő sem szegte kedvét a mintegy háromszáz csepeli nyugdíjasnak, a remek hangulatot teremtő zenés program és az étel-ital kínálat kárpótolta a résztvevőket a háromórás sétahajózáson. Ez alkalomból emléklapot kaptak az önkormányzattól.

GALÉRIA

A kerületi nyugdíjasoknak szervezett hajókirándulást 2014-ben indította el a csepeli önkormányzat, először az Idősek Világnapján, de immáron hetedszerre futott ki a Petőfi téri kikötőből a rendezvényhajó.

Induláskor a kirándulás ötletgazdája, Borbély Lénárd polgármester köszöntötte a nyugdíjasokat. Elmondta: a városvezetés két korcsoportra, a nyugdíjasokra és a gyermekekre fókuszál. Az időseknek 2015-től ingyenes fürdőzést vezettek be a Csepeli Fürdőben, s a népszerű Nyugdíjas Klubban széles programválasztékból válogathatnak az érdeklődők – tette hozzá.  

A délelőtt folyamán jól érezték magukat a vendégek, a folyamatos élőzene mellett örökzöld slágereket énekeltek és táncoltak, együtt társalogtak, közös fényképeket készítettek emlékül. Az élménydús programról a szervező Csepeli Városkép gondoskodott.

Az előzetes tervek szerint idén még több hajókirándulás várható. A jelentkezéskor előnyt élveznek az új érdeklődők, de a megüresedett helyekre visszavárják a régi vendégeket.

A mostani hajóúton az önkormányzat képviseletében részt vett még Morovik Attila alpolgármester és Nagyné Kovács Tímea szociális és egészségügyi referens.

AZS

Fotó: Tóth Beáta

" alt="hajo" width="967" height="643" />

Utoljára frissítve: 2016. április 25. hétfő, 17:07

   Copyright © 2015 Csepel.hu | Impresszum | Adatvédelmi szabályzat | Csepel.hu webmail